To je to što me zanima!

Modrić ostaje u Realu? 'Ma on ima doživotni ugovor s klubom'

Španjolski mediji su već najavili kako će Luka Modrić potpisati ugovor do 2023. godine, no službene potvrde još nema. Ipak, sve sumnje je jednom izjavom otklonio trener Reala Carlo Ancelotti
Vidi originalni članak

Na leđima mu je 36 godina, a Luka Modrić igra kao da je u dvadesetima. Toliki ga je užitak gledati da bi bilo najbolje da ova predstava nikada ne završi. No, nažalost, morat će jednom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postalo je više i nebitno pričati o njegovim poznim nogometnim godinama jer one nikako ne odgovaraju onome što gledamo na travnjaku. A to je nogometna magija. Tu magiju gledamo iz utakmice u utakmicu. 

Fantastični Luka i s 36 godina pleše travnjakom i uživa u nogometu. Carlo Ancelotti ne može zamisliti prvu postavu bez njega, navijači ga obožavaju, a iako mu ugovor istječe na ljeto, novi je očito samo formalnost. Španjolski mediji su već najavili kako će potpisati ugovor do 2023. godine, no službene potvrde još nema. 

I uopće ne bi trebala postojati dvojba hoće li Modrić produljiti ugovor s Realom do 2023. godine. Igra kao u cvijetu mladosti, dominira protiv puno mlađih protivnika te je jednostavno klasa za sebe. Takvi igrači danas gotovo da i ne postoje. A veliki Carlo Ancelotti je jednom izjavom otklonio sve sumnje. Hrvatskog kapetana ćemo i sljedeće sezone gledati na Santiago Bernabeuu.

- Luka Modrić nije još potpisao produljenje, ali on praktično ima doživotni ugovor s Real Madridom - kazao je trener Reala i jasno dao do znanja da je potpis novog ugovora samo formalnost te da će Hrvat veličanstvenu karijeru završiti upravo u kraljevskom klubu.

A koliko Ancelotti obožava Luku, najbolje je pokazao u prosincu nakon velike pobjede protiv Atletico Madrida. Bila je to još jedna njegova doktorska disertacija jer drugačije se može opisati ta mirnoća i klasa kojom odiše. Naklonili su mu se Španjolci, ishvalili suigrači, a njegovom magijom posebno je očaran bio trener Reala.

U karijeri je vodio mnoge majstore kao što su Cristiano Ronaldo, Kaka, Paolo Maldini, Andrij Ševčenko, Rui Costa, Drogba, ali nitko ga nije toliko oduševio kao Modrić. Čekao je da se Modrić pozdravi sa svima pa mu je odletio u zagrljaj kao kada majka vidi svoje dijete. Grlio ga je s osmijehom od uha do uha te obasipao riječima.

Lukine sjajne izvedbe prekinuo je korona virus zbog čega je propustio dvije utakmice, ali brzo se vratio i opet nastavio tamo gdje je stao. Ove sezone odigrao je čak 20 utakmica, bez gola, ali uz pet asistencija. Real u La Ligi briljira, drži prvo mjesto ispred Seville i ima titulu u rukama, u igri su za trofej u Kupu, Ligi prvaka. Luka bi do kraja sezone mogao još dodatno obogatiti ionako raskošnu riznicu trofeja.

Želja mu je oprostiti se od Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a ta sezona mogla bi mu vjerojatno biti i posljednji ples u karijeri. Bit će to tužan dan za nogomet jer ostat ćemo bez igrača koji će se teško više ikada pojaviti na zelenim travnjacima. I zato uživajmo u toj njegovoj magiji jer nje uskoro više neće biti. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Larsen 13.01.2022.

    Zašto bi katar bio njegova zadnja stanica? Zdravlje ga služi i odlično igra, mogo bi on još koju godinu ili dvije:))

  • petar9162 12.01.2022.

    Luka maestro, jedan od rijetkih koji svojim trudom i nogometnim znanjem opravdava novac koji zatađuje i za repku i za klub!!

  • viklersky 12.01.2022.

    Modrić je brend kao i nekada Šuker, gospodin i veliki promotor lijepe naše! Sretno u daljnoj karijeri, volio bih ga vidjeti u Dinamu zadnju sezonu karijere uz našeg kapetana Ademija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare