To je to što me zanima!

Modrić: Ponosan sam što sam dio ove veličanstvene povijesti

Real Madrid je kroz prošlost postao, mnogi se slažu, jedna od najvećih nogometnih institucija s navijačima po cijelom svijetu. Rođendansku čestitku poslao je i Luka...
Vidi originalni članak

Jedan od najpopularnijih klubova na svijetu Real Madrid jučer je proslavio svoj 113. rođendan. Kroz prošlost je postao, mnogi se slažu, jedna od najvećih nogometnih institucija s navijačima po cijelom svijetu. Rođendansku čestitku poslao je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić:

- 113 godina kao način postojanja. Ponosan sam što sam dio ove veličanstvene povijesti - napisao je veznjak 'los blancosa' na svom Instagramu. 

Luka je napokon završio s dugim oporavkom i trebao bi ponovno zaigrati za prvu momčad Reala u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea u utorak. Santiago Bernabeu ga je već nekoliko puta dozivao i sada će ga konačno gledati na travnjaku. Ne sumnjamo kako će ljubimac madridskih navijača dobiti 'standing ovation' pri ulasku u igru. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ROBA68 07.03.2015.

    ja vjerujem,bolje znam da je Luka ključni igrač Reala veze odbranu i napad utječe na igru sredine terena,kad ostali igrači ne znaju što sa loptom samo daju Luka on definitivno zna i nade najbolje rješenje on je definitivno DUŠA I SRCE IGRE REALA,KAO HRV.

  • bagahar14 07.03.2015.

    modrić je najveća legenda hrvatskog nogometa

  • Danilo Pravedni III. 07.03.2015.

    Najbolji veznjak svih vremena! Navodno je cijelo stvaralastvo Pindara bilo u cast velikom Luki Modricu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare