To je to što me zanima!

Luka Modrić u El Clasicu: Meč lopta za moje prvo prvenstvo

Najvažnije pitanje uoči derbija je ono hoće li Neymar igrati ili ne. Zbog crvenog kartona protiv Malage dobio je tri utakmice suspenzije, ali Barcelona se žalila i čeka odluku...
Vidi originalni članak

Real je posljednji put španjolski prvak bio prije pet godina.

Baš nakon tog slavlja u klub je došao Luka Modrić. Hrvatski veznjak osvojio je dvije Lige prvaka s Madriđanima, no La Liga mu je zasad neuhvatljiva. A večeras stiže Barcelona, pobjedom bi Real pobjegao na šest velikih bodova.

- Pobjeda neće automatski značiti i naslov prvaka, to su samo tri boda, a do kraja prvenstva ostalo je još sedam utakmica - rekao je Zinedine Zidane, koji je ipak svjestan da njegova momčad večeras ima meč-loptu za konačnu pobjedu.

 

Kako će završiti Clasico?
 
 
 
 
 
 

Šest bodova zaostatka sedam kola prije kraja Barca bi teško nadoknadila. A ne treba zaboraviti da Madriđani imaju i utakmicu manje.

- Vrijeme je da osvojimo taj naslov - rekao je Modrić.

U momčad se vjerojatno vraća Gareth Bale, koji nije igrao protiv Bayerna, a dobra forma Cristiana Ronalda najveći je Zidaneov adut.

- Njegova energija koju prenosi na suigrače je sjajna. Ja? Ja ću na utakmici biti gledatelj, nikako i glavni glumac - istaknuo je trener Reala.

Najvažnije pitanje uoči derbija je ono hoće li Neymar igrati ili ne. Zbog crvenog kartona protiv Malage dobio je tri utakmice suspenzije, ali Barcelona se žalila. Komisija se trebala sastati jučer, no predsjednik je rekao da nije mogao locirati dva člana te se sastanak nije održao.

Iz Barcelone kažu da onda Neymar može igrati jer komisija nije potvrdila suspenziju za Brazilca, no iz Reala tvrde kako je nakon crvenog kartona suspenzija automatska.

- Svaki klub štiti svoje interese, a ja sam svoju momčad pripremio za obje varijante. Derbi? Mislim da imam momčad koja može pobijediti na Santiago Bernabeuu - istaknuo je trener Barcelone Luis Enrique.

- Ne razbijam glavu Neymarom, meni je svejedno hoće li igrati ili ne - dodao je Zidane.

Osim s Neymarom, Enrique ima problema i s Messijem. Leo je u El Clasicu zabio 21 gol, no od 2014. nije zabio na šest uzastopnih utakmica protiv Reala.

- Messi je Messi, njega nikad ne možete otpisati. Ne brinem se da, uvjeren sam da će biti na razini u derbiju - kaže Enrique.

Luka Modrić i Ivan Rakitić počet će od prve minute, dok će Mateo Kovačić krenuti s klupe.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Joker123 23.04.2017.

    Neka Real dobije, a CR7 zabije hat trick!!!

  • trolam sve sto stignem 23.04.2017.

    6 arena sportova u hd imam i nigdje prenosa fuj

  • walter.weiss 23.04.2017.

    Pozdrav iz Madrida

Komentiraj...
Vidi sve komentare