To je to što me zanima!

Modrić 'prodaje tunel' 11 godina mlađima, Carrasco ga još traži

Kapetan je u prvom poluvremenu 'pojeo' belgijski vezni red, majstorski se rješavao suparnika pa sebi svojstvenom vanjskom mijenjao stranu, dirigirao našom igrom u obrani i napadu te proigravao
Vidi originalni članak

To što Luka Modrić radi s 35 godina na leđima je nevjerojatno i zaslužuje posebno izdvojiti. Čarolije majstora. Hrvatska je u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči Eura gostovala kod Belgije, a Modrić je, kao i mnogo puta do sada, pokazao koliko je ključan našoj reprezentaciji i zašto je najbolji hrvatski nogometaš u povijesti, bez pretjerivanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih uoči Belgije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je u prvom poluvremenu 'pojeo' belgijski vezni red, majstorski se rješavao suparnika pa sebi svojstvenom vanjskom mijenjao stranu, dirigirao našom igrom u obrani i napadu i uvjerljivo je bio najraspoloženiji hrvatski reprezentativac protiv prve momčadi svijeta po Fifinoj ljestvici.

LUKAKU JUNAK BELGIJE Vatreni pali na ispitu uoči Eura!

U prvoj polovici prvog poluvremena sjajno je riješio situaciju uz našu gol aut liniju kada je driblingom izbacio Carrasca, mirno riješio potencijalnu opasnost i pokrenuo hrvatski napad. Priča se da ga Yannick još traži po terenu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

A nešto kasnije stigla je i majstorija u duelu s Yurijem Tielemansom (24). Igrač Leicestera izašao je na Modrića, a hrvatski maestro provukao mu je loptu kroz noge. Klasični 'tunel' 11 godina mlađem suparniku kao da to radi svaki dan.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Uslijedilo je odlično dubinsko prigravanje za Rebića, koji je jurnuo u kontru. Nažalost, nije uspio zabiti, ali majstorija Modrića gurnula ga je u ozbiljnu šansu.

Ma, zaista je najbolji hrvatski igrač i kamo sreće da odigra još nekoliko sezona pa da i dalje uživamo u ovakvim potezima. Jer jednog dana kad ode će nam biti žao.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Konjushar 06.06.2021.

    Đabe kad se ne sica

  • bedak11 06.06.2021.

    Najbolji veznjak desetljeca, nije ni blizu. Kdb jedva ceka da se ovaj napokon umirovi

  • 06.06.2021.

    jel igraju i drugi osim njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare