To je to što me zanima!

Neymar u Barci do 2021. god: Klauzula mu je 250 mil. eura!

Iako je trakavica oko Neymara trajala već dulje vrijeme, govorilo se i o potencijalnom odlasku, krilni napadač je opovrgnuo sve glasine potpisavši novi ugovor s aktualnim španjolskim prvakom
Vidi originalni članak

Par dana nakon što je Luka Modrić produžio vjernost Realu do 2021. godine, brazilski majstor Neymar isto je učinio u Barceloni. Veliko rivalstvo se nastavlja, a najmanje što i jedni i drugi žele je izgubiti najbolje igrače ili se dovesti korak do takve situacije.

Iako je trakavica oko Neymara trajala već dulje vrijeme, govorilo se i o potencijalnom odlasku u PSG, Manchester United pa čak i Chelsea, krilni napadač je opovrgnuo sve glasine potpisavši novi ugovor s aktualnim španjolskim prvakom.

Barcelona se osigurala i u produženi trogodišnji ugovor stavila otkupnu klauzulu po sljedećem principu: otkupna klauzula u prvoj godini iznosi 200 milijuna eura, u drugoj 220, a u trećoj 250 milijuna eura.

24-godišnjaku je plaća povećana s 22 milijuna eura na 25, dok je Messi i dalje najplaćeniji igrač Barcelone s 42 milijuna eura.

Statistička usporedba Neymara i Messija te za što su plaćeni i po kojem učinku

Idi na 24sata

Komentari 51

  • pravedni ja 22.10.2016.

    messi 42M eura?

  • strmi007 21.10.2016.

    pa to nisu istine

  • sena2 21.10.2016.

    Hahahaha.. Sorry Ali svi ovi Barcini igraci su mi ko tetkice koje njeguju zurkice i ten,i zbog toga su jaaako zasticeni na terenu nesmije ga pogledati odmah pada na travu..Hahaha..Otisao nogomet u K... sa ovim klauzulama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare