To je to što me zanima!

Modrić protiv starog društva: Bit će to posebna utakmica

Jedva čekam, bit će ovo posebna utakmica protiv mojeg bivšeg kluba Tottenhama, napisao je Luka na Instagramu. Njegov Real danas (18.15) igra protiv Tottenhama
Vidi originalni članak

Real Madrid danas će u polufinalu Audi Cupa na Allianz Areni u Münchenu igrali protiv londonskog Tottenhama. Toj utakmici posebno se vesele dva nogometaša 'kraljevskog kluba'. Naravno, riječ je o Luki Modriću i Garethu Baleu koji su u Real došli upravo iz Tottenhama.

- Jedva čekam, bit će to posebna utakmica protiv mojeg bivšeg kluba Tottenhama. Siguran sam da tako misli i Gareth Bale - napisao je Luka Modrić na Instagramu uz priloženu fotografiju treninga u društvu Velšanina.

Utakmica počinje u 18.15, a pobjednik će igrati protiv boljeg iz utakmice Bayern - Milan. Tottenhamu se veseli i 'prozvani' Bale.

- Bit će ovo posebna utakmica za Luku i mene protiv par poznatih faca - napisao je Bale uz fotografiju s Lukom i Kyleom Walkerom iz Spursa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Barney Stinson1988 04.08.2015.

    mislim da se bale i modric najvise druze zajedno svaki put kad idu negdje sa avionom bale i modric sjede zajedno

  • MateGotovac 04.08.2015.

    Očekujem sramoćenje Beniteza i neopozivu ostavku do 20.12., sve preko toga je mega uspjeh za ovog klauna ,koji će na žalost voditi našeg 24-karatnog zlatnog dečka, najboljeg veznjaka svih vremena Luku "el payara" Modrića.

  • strmi007 04.08.2015.

    Modrinacija se nastavlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare