To je to što me zanima!

Modrić rekao 'ne' bogatstvu Kineza: Odbio je 80 mil. eura

Jedan kineski klub nudio je Modriću 15 milijuna eura po sezoni i četverogodišnji ugovor. Modrić se tada zahvalio i glatko odbio ponudu no Kinezi su se vratili s još većom ponudom
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac i veznjak Real Madrida Luka Modrić je prije par dana potpisao novi ugovor s Realom. Vjernost 'kraljevskom' klubu produžio je do 2020. godine, a veliku ulogu odigrali su i Kinezi koji su žarko htjeli Modrića.

Španjolska Marca otkrila je da je u ljeto 2015. godine jedan kineski klub Modriću nudio 15 milijuna eura po sezoni i četverogodišnji ugovor. Modrić se tada zahvalio i glatko odbio ponudu no predstavnici kluba su se vratili s novom ponudom - 20 milijuna eura za četiri sezone u Kini. Ukupno 80 milijuna eura.

Modrić ni na to nije reagirao i poručio im je da nema namjeru otići iz Reala. Luka vjerojatno ne bi otišao ni da su mu ponudili 50 milijuna eura jer novca ima i ne znači mu kao nekima. Već je par puta kazao kako želi završiti karijeru u Realu, da mu je sjajno u Madridu, a novim ugovorom došao je korak bliže do tog cilja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • --- DAVOR --- 22.10.2016.

    Kina će se za 5-7 godina raspolovit popola, ma rasprsnut jer sva njihova moć platežna je na nepostojećem kreditnom novcu a kad kamate na nepostojeću lovu dođu na naplatu PUFFF!!

  • Pretučeni_Bruno_Marić 21.10.2016.

    Može u Kinu. Samo da ne ode opet u Uskok

  • strmi007 21.10.2016.

    Ima vremena za Kinu.Kad mu istikne ugovor 2020,imat će 35 godina.Taman tad u Kinu,i svejedno će dobiti 8-10M

Komentiraj...
Vidi sve komentare