To je to što me zanima!

Modrić se vraća: Odradio trening s prvom momčadi

Tottenhamov trener Harry Redknapp otkrio je da je Luka Modrić jutros odradio prvi trening nakon duge pauze s ostatkom momčadi Tottenhama
Vidi originalni članak

Čini se da Luka Modrić podjednako nedostaje treneru Tottenhama Harryju Redknappu i engleskim novinarima. Što se više bliži datum Lukin povratka na nogometne terene, to britanski mediji više pišu i nagađaju o stanju hrvatskog veznjaka. Posljednja informacija Telegrapha je ohrabrujuća za sve navijače Tottenhama i obožavatelje Modrićeve igre.
- Luka je odradio danas prvi trening s momčadi. Izdržao je napore. Polako se oporavlja, no sada napokon vidimo traćak svjetla na kraju tunela - rekao je zadovoljni trener Spursa.
Luka je pred tri mjeseca slomio fibulu nakon prekršaja Birminghamova Leeja Bowyera. Iako se očekivalo da će se vratiti nakon mjesec i pol, Lukin oporavak već sada traje duplo duže od očekivanog. No povratak treninzima razveselio je sve u Tottenhamu. Još neko vrijeme neće konkurirati za utakmice, no njegov potpuni oporavak i povratak očekuje se polovicom prosinca. Vrijeme je to u kojem se na Otoku često odlučuje o prvaku i putnicima u Europu. Luka će biti pravo osvježenje za Tottenham i veliki poklon navijačima za Božić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sovasoyva 27.11.2009.

    ajmo sad majstore bez ozljeda dokle god igraš

  • tovar_69 27.11.2009.

    koliko ga mi svi želimo vidjeti na terenu, ja neželim! jer će mu se dogoditi ista stvar kao i sa Duduom, on se kao lola tu vratio za 8 mjeseci, a od takve ozljede se treba minimalno 12 mjeseci oprovaljat i zato se i dogodilo ono sa ozljedama koje i dan danas vuče. Luka strpljivo i vrati se kad se oporaviš u potpunosti!

  • appice 27.11.2009.

    @da reknem, isto ko i nadzorni odbor podravke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare