To je to što me zanima!

Modrić se zakačio s Vidalom: Uhvatio ga za vrat, Čileanac ga otresao. Pa mu se Luka 'osvetio'

Na terenu kada je, nakon gola Asensija, Vidal, valjda još uvijek osvetoljubive naravi, pokušao Luki uklizati s leđa, naš je kapetan to vješto izbjegao i još se malo poigrao s Čileancem i servirao mu malu nogometnu osvetu
Vidi originalni članak

Real Madrid pobijedio je Inter u Madridu s 2-0 i potvrdio prvo mjesto u skupini. Unatoč kiksu s moldavskim Šerifom koji je slavio na Bernabeuu, Madriđani su uspjeli popraviti sve i kao prvoplasirani osigurati osminu finala.

REAL - INTER 2-0 Golčine Asensija i Kroosa: Real na prvom mjestu, Inter je drugi

Iako su gosti u prvom dijelu ostavili bolji dojam, Toni Kroos prekrasnim je golom doveo domaćine u vodstvo u 17. minuti. A stvari su se dodatno otežale za Talijane kada je u 64. minuti crveni karton dobio Barella.

POSEBAN TRENUTAK Grande Luka: Modrić je prvi Hrvat u 'klubu 100' Lige prvaka! UOČI LIGE PRVAKA Perišić nasmijao sve: Samo da on ne igra, bit će nam lakše

On i Militao bili su u jednom duelu nakon kojeg je Talijan završio u reklamama, što ga je naljutilo te je udario stopera Reala pa je nastala gužva. Uključili su se ostali, počeli gurati i naguravati, a u jednom je trenutku do "epicentra" došao i Luka Modrić uhvativši Artura Vidala za vrat u pokušaju da ga primiri, no eksplozivni Čileanac je trenutak kasnije otresao hrvatskog kapetana koji na to više nije uzvratio.

Taj trenutak možete pogledati OVDJE.

Ili, zapravo, jest! Ali na terenu kada je, nakon gola Asensija, Vidal, valjda još uvijek osvetoljubive naravi, pokušao Luki uklizati s leđa, naš je kapetan to vješto izbjegao i još se malo poigrao s Čileancem i servirao mu nogometnu osvetu.

Taj trenutak možete pogledati OVDJE.

Luka je danas bio i kapetan Reala u svojoj 100. utakmici u Ligi prvaka. Nitko prije njega od Hrvata nije napravio takvo što...

- Godine nisu važne, važna je samo izvedba na terenu. Osjećam se kao da imam 30 godina - kazao je nakon utakmice naš maestro.

-  Publika na Bernabéu je bila fantastična. Pomagali su nam od prve minute, bilo je to sjajno. Htjeli smo biti prvi u grupi kako bismo u osmini finala izbjegli jače momčadi. To smo i ostvarili pa sam zadovoljan.

POGLEDAJTE kako autorska prava utječu na izradu glazbe

Idi na 24sata

Komentari 37

  • MateBan 08.12.2021.

    Luka ostavi se pizdarija jer će te nataburat oni tvoj te tuće nogom u guzicu ovaj te gura ko staru kantu idući će ti zalipit šamarćinu

  • NEMOLAT 08.12.2021.

    Modrić je kao bob rock iz alan forda!

  • Nodi4444 08.12.2021.

    Modric je vec to zaboravio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare