Obavijesti

Sport

Komentari 101

Golčine Asensija i Kroosa: Real na prvom mjestu, Inter je drugi

Golčine Asensija i Kroosa: Real na prvom mjestu, Inter je drugi

Inter je u prvom poluvremenu napadao, ali ih je krasno matirao Kroos s 20 metara od gola. Nakon toga su stisnuli i u drugom, ali glupost Barelle ostavila ih je s 10 igrača na terenu pa je točku na i stavio Asensio

Krenuli su bolje u susret gosti, napadali, ali ono što je bitno - Real je zabijao i ostao na vrhu skupine D. Preko Tonija Kroosa i Marca Asensija koji su odličnim udarcima matirali nemoćnog Handanoviča su 'kraljevi' slavili 2-0 (1-0) i prošli u nokaut fazu kao prvoplasirani.

Champions League - Group D - Real Madrid v Inter Milan

Pokušavali su gosti zaprijetiti Courtoisu preko DžekePerišićaBrozovića koji je par puta opalio iz daljine, ali oni su ipak bili ti koji su morali prvi po loptu u mrežu i to u 17. minuti kad se odlično oslobodio Kroos, namjestio na lijevu nogu i s dvadesetak metara od gola opalio i precizno zabio kraj nemoćnog Slovenca.

Gvardiol i Leipzig srušili City i ostali u Europi, Mbappe i Messi zabili sva četiri gola PSG-a
Gvardiol i Leipzig srušili City i ostali u Europi, Mbappe i Messi zabili sva četiri gola PSG-a

Nastavili su napadati gosti, ali su na odmor otišli s golom zaostatka (1-0). U nastavku su pokušali izjednačiti, ali sve je palo u vodu kad je Barella s poda nepromišljeno udario Militaa u 64. minuti pocrvenio nakon reakcije VAR sobe, a pobjedu je u 79. minuti potvrdio Asensio krasnim udarcem nedugo nakon što je ušao u igru.

Champions League - Group D - Real Madrid v Inter Milan

Luka Modrić nosio je kapetansku traku 'kraljeva' te je odigrao svih 90 minuta kao i Ivan Perišić, dok je Brozović odigrao 60 minuta. Tako je riješeno pitanje prvo i drugoplasirane momčadi u skupini, a u drugom je susretu su remizirali Šahtar i Šerif (1-1), a dalje je prošla moldavska momčad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
6. KOLO LIGE PRVAKA 21:00 , SANTIAGO BERNABEU, MADRID
Real Madrid
17' Kroos, 79' Asensio
2 : 0
Inter
Sortiranje događaja
79' GOL REAL 2-0

Tek je ušao u igru, a onda se namjestio na lijevu nogu i strašno pogodio u daljnje rašlje Handanovičeva gola! Nemoćan je bio Slovenac na udarac španjolskog reprezentativca.

77'

Ancelotti radi trostruku zamjenu. Izlaze Kroos, Rodrygo i Jović, a ulaze Asensio, Diaz i Valverde.

72'

Evo zamjene koju smo spominjali prije dvadesetak minuta. Izašao je Casemiro, a umjesto njega je u igru reala ušao mladi Camavinga.

64'

Evo crvenog kartona za Barellu! Nepromišljen je bio Nicolo s poda i napravio nesportski potez, a žuti je karton dobio Eder Militao iz Reala. Neće moći Inter računati na njega barem jednu utakmicu.

62'

Evo sađe iz ničega! Militao je ramenom poslao Barellu u reklame, a Talijan ga je udario rukom po nozi i tu je 'zagužvalo'! Sudac Brych je odmah na liniji s VAR sobom, pozvao je k sebi igrače, a vidjet ćemo što će odlučiti. 

Komentari 101