To je to što me zanima!

Modrić: Siguran sam u svih pet pobjeda do kraja kvalifikacija

'Igramo kući protiv Gruzije, Izraela i Latvije, a idemo na Maltu i Grčku, siguran sam da možemo dobiti tih pet utakmica. Tko zna, možda nam zadnja neće ni trebati'
Vidi originalni članak

Cilj reprezentacije je pobjeda protiv Gruzije, a optimizam izbornika Bilića, koji je uvjeren u svih pet pobjeda do kraja, dijeli i Luka Modrić. 

- Kad pogledate raspored, igramo kući protiv Gruzije, Izraela i Latvije,  a idemo na Maltu i Grčku - siguran sam da možemo dobiti svih pet utakmica. Tko zna, možda nam ta zadnja neće ni trebati – kaže Modrić i dodaje:

- Bila bi tragedija da propustimo još jedno veliko natjecanje. Sigurno da se želimo na neki način iskupiti i ja sam siguran da hoćemo. 

Puno igrača je van stroja, no Luka je uvjeren da su ovi, koji su na broju, dovoljno dobri da izbore pobjedu. 

- Ova momčad koja je na okupu ima jako puno kvalitete i siguran sam da će svi biti na visini zadatka. Sigurno da nam je poraz u Tbilisiju teško pao, nismo vjerovali da tako bitnu utakmicu možemo odigrati tako loše. Ali to nam mora biti upozorenje i motiv da na ovoj utakmici u Splitu pokažemo da je to bio loš dan. Znali smo kako oni igraju, da su čvrsti u obrani, da dobro stoje na terenu, a sigurno da im je pomoglo i to što je teren bio malo lošiji. Siguran sam da će nam se ovdje suprotstaviti na isti način, ali mi ćemo uz publiku koja će nas nositi do pobjede i teren koji je fenomenalan, na koncu ipak pobijediti.

Luka zna za činjenicu kako 'kockasti' nikad nisu slavili na Poljudu i uvjeren je kako će se u petak ta tradicija prekinuti. Štoviše, uvjeren je i u svoju dobru igru, jer mu Poljud odgovara.  

- Ne mogu se požaliti, zabio sam na Poljudu nekoliko važnih golova za Dinamo. Paše mi Poljud, nadam se da će tako biti i protiv Gruzije. Ja ću dati sve od sebe i odigrati najbolje što mogu, no nije samo jedan igrač bitan. Ne volim sebe isticati u prvi plan, cijela ekipa mora dati maksimum, biti na nivou i samo tako možemo do pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • user_51318 28.05.2011.

    nećemo se ni sada palasirati na euro, sa ovim piz dama od igrača, pa do kvazi trenera bez samopouzdanja i znanja..čekajte dan prije tekme izjavu od bilića:pa znate i bod protiv Gruzije ne bi bio tako loš, s time da nam fali par igrača bla,bla,bla....dupe,glava student prava

  • ivokanader 28.05.2011.

    ja sam siguran da bilića treba sterat u pm.... rađe nek bruno kovačević prestane bit komentator i dođe u repku !!

  • alfa 22 28.05.2011.

    sta serete...aa da je bilic osvojio svjetsko ili europsko prvenstvo sa hrvatskom onda bi bio najbolji trener..aa ovako je po necijim rijecima kreten...ma dajte ljudii..

Komentiraj...
Vidi sve komentare