To je to što me zanima!

Modrić šokiran: Dobio je prvi izravni crveni karton u karijeri!

Luka Modrić nikad u 16-godišnjoj profesionalnoj nogometnoj karijeri nije dobio crveni karton do ove subote. A pokazali su mu ga iako nije imao namjeru nagaziti protivnika. Real je ipak slavio kod Celte 3-1
Vidi originalni članak

Luka Modrić nije mogao vjerovati zašto mu je sudac Javier Estrada Fernández dao izravan crveni karton u duelu Celte i Real Madrida (1-3) na startu nove sezone La Lige.

Išao je najbolji nogometaš svijeta u duel s igračem Celte Denisom Suárezom kod aut-linije, promašio je loptu i stao mu na gležanj bez ikakve namjere, ali sudac je bio neumoljiv.

Na intervenciju VAR-ekipe, nakon pregledavanja snimke, sudac je kapetanu "vatrenih" u 56. minuti pokazao prvi izravan crveni karton u karijeri! Doista, puno, puno prestrogo.

Drugi je put Modrić u karijeri isključen, dva žuta kartona dobio je u utakmici španjolskog superkupa 22. kolovoza 2014., kad je Atlético pobijedio 1-0 golom Marija Mandžukića.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

VIDEO/ANKETA: NEMA OPROSTA Oko sokolovo: Luka je zaslužio isključenje zbog novog pravila

Šokiralo je to cijelu momčad Real Madrida koja je otvorila sezonu na Balaídosu u Vigu, ali samo pet minuta poslije stvar je smirio Toni Kroos zabivši fenomenalan gol s 25 metara u sami gornji desni kut, od stative u mrežu, za 2-0.

Dodao je Real gas s igračem manje i do kraja zabio i treći gol, u 80. minuti Lucas Vázquez zabio je na asistenciju Benzeme, a u nadoknadi je mladi Iker Losada (18) zabio počasni gol za Celtu u debiju za prvu momčad. Ušao je u igru samo tri minute prije toga.

Na samom početku, u 12. minuti "kraljevski klub" poveo je golom Karima Benzeme, a krajem prvog poluvremena poništen je gol Celte kojeg je zabio Brais Méndez nakon početničke greške Álvara Odriozole, ali i milimetarskog zaleđa domaće momčadi, što su suci vidjeli pregledom snimke.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • 18.08.2019.

    Tko god da ne misli da je modrinjos nezasluzeno dobio crveni je ili glup ili slijep.

  • boogalo 18.08.2019.

    Stat cu na stranu suca, volim Modrica i ponosan sam na njega, ali za najboljeg igraca svijeta, bez obzira htio on to ili ne, trebao je znat sto radi, ne moze najbolji igrac svijeta imat takve kikseve, jos k tome to je start u kojem je protivnom igracu mogao zadati najmanje 9 mjeseci rehabilitacije na skocnom zglobu, ja smatram da je preopasno i posteno bez obzira sto svi znamo da Modric to nebi namjerno napravio

  • Como no te voy a querer 18.08.2019.

    Znači počelo je navlačenje za Barcelonu od prvog kola

Komentiraj...
Vidi sve komentare