To je to što me zanima!

Modrić stigao u Zemunik pa se fotkao s komunalnim radnicima

Iako je već u veteranskim nogometnim godinama, Luka Modrić i dalje održava spremu na najvišoj mogućoj razini. Tako i na odmoru ne zaobilazi trening, ma gdje bio
Vidi originalni članak

Još malo vremena ima Luka Modrić (37) na odmoru prije odlaska u Madrid gdje će 'kraljevski klub' krenuti s pripremama za novu sezonu, a kapetan hrvatske nogometne reprezentacije tamo želi doći spreman i pokazati zašto je uzor mnogim mladim nogometašima diljem svijeta, a mentor onima u klubu.

TURSKI WuNDERKIND Nakon što ga je nazvao Modrić, Turčin izabrao Real ispred Barce

Kako piše portal 057info, Luka je odradio trening na terenu NK Zemunik, a fotografiju njega i lokalnih komunalaca na društvenim je mrežama podijelila Općina zajedno sa spomenutim klubom.

Podsjetimo, Modrić je potpisao za Real Madrid 2012. godine kad su ga za 35 milijuna eura kupili iz Tottenhama, a već je 11 godina 'kralj'. Nakon 'zavlačenja' je kapetan 'vatrenih' potpisao ugovor s Madriđanima na još jednu sezonu, a sad će biti mentor mladićima koji bi trebali preuzeti njegovu ulogu.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Korisnici imee 11.07.2023.

    Tko zna koliko je dobronamjernih komentara obrisano kako bi se stekao dojam da ova živa legenda u Hrvatskoj nije voljena!Komentar bolnice Osijek koji vrijeđa na osnovu fizičkog izgleda i to na jedan jako zloban način, i nakob prijave odzavljen. Luka je voljen i Luka je legenda u Hrvatskoj! 

  • Hodi leci123 11.07.2023.

    Admin obrisao moj komentar jer sam upozorila na vrijeđanje na osnovi fizičkog izgleda. Komentar onog tko vrijeđa je još tu!!!!!!!!!????? Sve jasno

  • BljemBljem 11.07.2023.

    cinjenica je i da su Modric i Lovren pomažuci Mamicu u njegovoj pljacki i lažuci za njega na hrvatski nogomet i državu pljunuli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare