To je to što me zanima!

Modrić ostao u Londonu, nije ušao u avion za Los Angeles

Hrvatski reprezentativac nije se ukrcao na avion koji je igrače Tottenhama odvezao na pripreme u Los Angeles. Luka Modrić je ostao u Londonu gdje će sam trenirati
Vidi originalni članak

U novom zapletu 'Lukina izbora' hrvatski reprezentativac navodno je od Tottenhamovih šefova zatražio da ne putuje s momčadi na pripreme u Los Angeles. Tottenham je danas točno u podne iz Londona poletio za SAD, no Luka Modrić nije se ukrcao u avion koji je momčad odvezao u Los Angeles. Novi trener nadao se do posljednjeg trenutka da će imati na raspolaganju hrvatskog veznjaka.

- Nadam se da će biti pametan i krenuti s nama u LA - rekao je Andre Villas-Boas svojim najbližim suradnicima, a prenosi Marca.

Luka je i službeno zatražio transfer, osobno popričao s novim trenerom, a nepojavljivanjem na treninzima jasno je dao do znanja da ne namjerava ostati na White Hart Laneu još jednu sezonu. Njegova želja je veliki Real Madrid, no problemi u pregovorima između Daniela Levyja i Florentina Pereza čine se preveliki.

As piše kako su Tottenhamovi igrači u 8.30 bili u trening kampu, no tamo nije bilo Luke Modrića. Španjolski sportski dnevnik piše i kako Modrića nije bilo ni na Heathrowu te kako je to jasan znak da Luka ne ostaje u Tottenhamu ove sezone.

Levy traži previše čak i za Real

Zapelo je na odšteti, a španjolski i engleski mediji nagađaju kako Real nudi 35 milijuna dok Tottenham ne želi ni početi pričati bez 45 milijuna eura odštete. S druge strane Modrić je uvjeren da je dovoljno dao Spursima te da zaslužuje priliku za korak više u svojoj karijeri. 

S obzirom da se ne vidi u momčadi Andre Villas-Boasa za novu sezonu, Luka nije vidio razloga da putuje na američke pripreme s momčadi. Stoga namjerava individualno trenirati u Londonu te se što je prije moguće pridružiti Mourinhovoj momčadi. Popis putnika na letu u podne za Los Angeles puno toga je otkrio...

Već se vratio u Hrvatsku?

Španjolski novinari odlučili su provjeriti Modrićev ostanak u Londonu pa su posjetili njegovu kuće u Londonu gdje su im susjedi rekli kako im se čini da se Luka već vratio u Hrvatsku.

Levy traži puno i zbog Dinama

Engleski mediji tvrde da transfer usporava i pet posto iznosa kojeg Tottenham mora uplatiti Dinamu te kako je i to razlog Levyjevoj nepopustljivosti.

Mourinho će ga čekati do samog kraja

Trener Reala spreman je Modrića čekati do 31. kolovoza što do sada nije bila opcija jer ga je Mourinho želio imati već na samom početku priprema kako bi ga uigrao s ostatkom momčadi. Real Madrid ne mora se žuriti s dovođenjem Modrića. Spreman je čekati do posljednjeg trenutka kako bi željenog igrača dobio po što povoljnijoj cijeni, piše Marca.

'Može otići čim dođe prava ponuda'

Nakon pobjede Tottenhama protiv Stevenega (2-0) u srijedu navečer Andre Villas-Boas pričao je uglavnom o Luki Modriću te je potvrdio da je klub spreman prodati Hrvata, no samo ako dođe prava ponuda.

- Modrić može otići! Ali samo za pravu cijenu, za iznos koji će zadovoljiti predsjednika Levyja i klub. On je igrač Tottenhama i inteligentan dečko koji zna da klub u svemu mora imati svoju računicu - rekao je tri dana Villas-Boas uz dodatak:

- Još je uvijek Tottenhamov nogometaš, sa svim pravima i obvezama koje ta činjenica nosi.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • MiraMakic 23.07.2012.

    Dragi Luka, izgleda da se svi nadamo da NECES potpisati za Real. I nije nas uopce sram zbog toga, i to iz dva razloga: 1.) I u Tottenhamu zaradjujes jako puno, vise nego dovoljno i za zivot poslije nogometne karijere. 2.) Tvojim ponasanjem prema klubu prema kojem imas vazeci ugovor natjerao si nas da ti zelimo da NE odes u Real. ALI SE ISKRENO NADAMO DA TOTTENHAM MOZE FINANCIJSKI PODNIJETI DA TE DO KRAJA UGOVORA DRZI ISKLJUCIVO NA REZERVNOJ KLUPI !!!!!!!!!!

  • cvitaa 22.07.2012.

    seljacino jedna,sad kad su te proslavili,tako im vracas... bio si nitko i nista,a to si i ostao,pokaza si kakav si covik...ti si sramota

  • pilar 22.07.2012.

    da sam je levy na povratku iz SAD-a bi doveo luku na white harte lane i pito ga koju stolicu na tribini želi da na njoj napišem njegovo ime jer ce tu sjedat do 30.06.2016. meni stvarno nije jasno što lukica želi?pa ljudi su ga platili 23-25milja eura kad je dolazio iz dinama i sad kad je u najbojlim igrackim godinama trebali bi ga prodat za 30milja jer on nebi vise htio igrat za tottenham.predsjednik kluba je jasno reko da moze ic ako neko ponudi 45milja niko ih ne zeli ponudit i gotova prica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare