Obavijesti

Sport

Komentari 133

Modrić ostao u Londonu, nije ušao u avion za Los Angeles

Modrić ostao u Londonu, nije ušao u avion za Los Angeles
7

Hrvatski reprezentativac nije se ukrcao na avion koji je igrače Tottenhama odvezao na pripreme u Los Angeles. Luka Modrić je ostao u Londonu gdje će sam trenirati

VIDEO

U novom zapletu 'Lukina izbora' hrvatski reprezentativac navodno je od Tottenhamovih šefova zatražio da ne putuje s momčadi na pripreme u Los Angeles. Tottenham je danas točno u podne iz Londona poletio za SAD, no Luka Modrić nije se ukrcao u avion koji je momčad odvezao u Los Angeles. Novi trener nadao se do posljednjeg trenutka da će imati na raspolaganju hrvatskog veznjaka.

- Nadam se da će biti pametan i krenuti s nama u LA - rekao je Andre Villas-Boas svojim najbližim suradnicima, a prenosi Marca.

Luka je i službeno zatražio transfer, osobno popričao s novim trenerom, a nepojavljivanjem na treninzima jasno je dao do znanja da ne namjerava ostati na White Hart Laneu još jednu sezonu. Njegova želja je veliki Real Madrid, no problemi u pregovorima između Daniela Levyja i Florentina Pereza čine se preveliki.

As piše kako su Tottenhamovi igrači u 8.30 bili u trening kampu, no tamo nije bilo Luke Modrića. Španjolski sportski dnevnik piše i kako Modrića nije bilo ni na Heathrowu te kako je to jasan znak da Luka ne ostaje u Tottenhamu ove sezone.

Levy traži previše čak i za Real

Zapelo je na odšteti, a španjolski i engleski mediji nagađaju kako Real nudi 35 milijuna dok Tottenham ne želi ni početi pričati bez 45 milijuna eura odštete. S druge strane Modrić je uvjeren da je dovoljno dao Spursima te da zaslužuje priliku za korak više u svojoj karijeri. 

S obzirom da se ne vidi u momčadi Andre Villas-Boasa za novu sezonu, Luka nije vidio razloga da putuje na američke pripreme s momčadi. Stoga namjerava individualno trenirati u Londonu te se što je prije moguće pridružiti Mourinhovoj momčadi. Popis putnika na letu u podne za Los Angeles puno toga je otkrio...

Već se vratio u Hrvatsku?

Španjolski novinari odlučili su provjeriti Modrićev ostanak u Londonu pa su posjetili njegovu kuće u Londonu gdje su im susjedi rekli kako im se čini da se Luka već vratio u Hrvatsku.

Levy traži puno i zbog Dinama

Engleski mediji tvrde da transfer usporava i pet posto iznosa kojeg Tottenham mora uplatiti Dinamu te kako je i to razlog Levyjevoj nepopustljivosti.

Mourinho će ga čekati do samog kraja

Trener Reala spreman je Modrića čekati do 31. kolovoza što do sada nije bila opcija jer ga je Mourinho želio imati već na samom početku priprema kako bi ga uigrao s ostatkom momčadi. Real Madrid ne mora se žuriti s dovođenjem Modrića. Spreman je čekati do posljednjeg trenutka kako bi željenog igrača dobio po što povoljnijoj cijeni, piše Marca.

'Može otići čim dođe prava ponuda'

Nakon pobjede Tottenhama protiv Stevenega (2-0) u srijedu navečer Andre Villas-Boas pričao je uglavnom o Luki Modriću te je potvrdio da je klub spreman prodati Hrvata, no samo ako dođe prava ponuda.

- Modrić može otići! Ali samo za pravu cijenu, za iznos koji će zadovoljiti predsjednika Levyja i klub. On je igrač Tottenhama i inteligentan dečko koji zna da klub u svemu mora imati svoju računicu - rekao je tri dana Villas-Boas uz dodatak:

- Još je uvijek Tottenhamov nogometaš, sa svim pravima i obvezama koje ta činjenica nosi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju