To je to što me zanima!

Modrić zbog kartona iz 2014. ne smije igrati protiv Barce...

Real je posljednji put španjolski Superkup igrao 2014. godine, a tad je Modrić dobio crveni karton. Atleticu je naslov donio Mario Mandžukić. Luka će moći igrati u uzvratu protiv Barcelone
Vidi originalni članak

Barcelona i Real u nedjelju od 22 sata na Nou Campu igraju prvu utakmicu finala španjolskog Superkupa. Zidane u toj utakmici neće moći računati na svoju “desetku”. Naime, Luka Modrić će zbog suspenzije propustiti taj sraz.

Real je posljednji put španjolski Superkup igrao 2014. godine, a tad je Modrić dobio crveni karton. Isključen je Luka zbog dva žuta kartona u uzvratnoj utakmici protiv Atletica. Simeoneovoj momčadi Superkup je golom donio Mario Mandžukić.

Za Modrića je to bila utakmica koju je htio što prije zaboraviti. Vjerojatno je to i zaboravio, ali sad se prisjetio te utakmice jer zbog nje nema pravo nastupa u nedjelju.

Osvojio je Modrić svoj 11. trofej u dresu Reala u Skoplju protiv Manchester Uniteda. Odigrao je s brojem deset na leđima još jednu veliku utakmicu. Potpuno je zasjenio Paula Pogbu, jednog od najskupljih nogometaša u povijesti nogometa.

Sigurno će Zinedine Zidane imati problema sastaviti momčad za Barcelonu bez njega, ali tu bi mogao uskočiti Mateo Kovačić. Naš drugi veznjak u dresu Reala nije dobio priliku protiv Uniteda u Makedoniji.

Modrić će igrati u uzvratu protiv Barcelone.

Ta se utakmica igrati u srijedu 16. kolovoza od 23 sata na Santigao Bernabeu.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 09.08.2017.

    Koja glupa satnica...22h i 23h -.-

  • ikik_1 09.08.2017.

    Bit će ovo još jedna lagana pobjeda galaktika

  • lopovi od 1902 09.08.2017.

    hala arbitros y nada mas in De Burgos Bengoetxea we trust....

Komentiraj...
Vidi sve komentare