To je to što me zanima!

Modrićev dan iz snova: Kako je to sve izgledalo iza kulisa...

Snimatelji Real Madrida pratili su Luku Modrića kroz cijeli dan uoči svečane dodjele Zlatne lopte na koju je najbolji igrač svijeta stigao sa svojom suprugom Vanjom i troje djece...
Vidi originalni članak

Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu, a Realovi snimatelji dan za pamćenje popratili su kamerama. Bio je to povijesni dan za Luku popraćen emocijama.

VIDEO Modrićev život: Od izbjeglice do najboljeg na svijetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Počevši od leta u Pariz te videopoziva sa suprugom do spremanja za gala priredbu u hotelu, snimatelji su popratili sve bitne događaje, a do Luke je u jednom trenutku stigao i obožavatelj s njegovim dresom hrvatske reprezentacije.

- Ovo je fenomenalno te je ovo za mene jedinstven trenutak. Sve je ovo rezultat puno teškog rada. Treba ga puno i jako sam naporno radio da bih došao do ovoga - rekao je Luka, čije osvajanje mnogi osporavaju.

Slovenski novinar zadužen za glasovanje nije ga stavio u prvih pet igrača svijeta, dok Massimiliano Allegri tvrdi kako je nagradu, naravno, trebao dobiti Cristiano Ronaldo, dok je Ernesto Valverde rekao da je Lionel Messi na petom mjestu - apsurd!

No svatko gura svog konja, a Luka je u međuvremenu - na krovu svijeta!

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • octavia rs 05.12.2018.

    Zasluzio si ali i dalje ima slobnika umjesto da budemo ponosni sta imamo takve ljude

  • bernardaf 05.12.2018.

    E Luka ova prva slika sa vezanjem žniranaca i držanjem noge sa sipelama na nekom finom stolcu u hotelu ti baš ne služi na čast a niti primjer za mlade kakav bi trebao biti. Tako se to ne radi.

  • Rouge 05.12.2018.

    VEliko srce ❤️❤️

Komentiraj...
Vidi sve komentare