To je to što me zanima!

Moglo bi biti vatreno: Evo tko može igrati protiv koga u LP

Nakon što je kompletirano natjecanje po skupinama Liga prvaka se nastavlja iduće godine osminom finala. Ždrijeb je u ponedjeljak, a potencijalni parovi su jako zanimljivi
Vidi originalni članak

Sve je poznato u Ligi prvaka, tko ispada, tko ide s prvog mjesta, a tko s drugog u osminu finala. Jedino što još ne znamo tko će s kim igrati u osmini finala. Znamo i tko s kim neće jer Uefina pravila ne dopuštaju da međusobno igraju momčadi iz iste zemlje te iste skupine.

Ždrijeb je u ponedjeljak s početkom u podne, a osmina finala donijet će nam neke potencijalno jako zanimljive parove.

Može se tako dogoditi da Barcelona igra protiv Bayerna ili pak Juventus protiv Real Madrida. Bili bi to susreti vrijedni finala Lige prvaka. No isto tako Leicester City, koji je bio u svojoj skupini prvi, mogao bi nabasati na velikane Reala, Bayerna, PSG-a... Bila bi im to 'prekrasna nagrada' za to što su bili najbolji u svojoj skupini.

POBJEDNICI SKUPINA: Arsenal (A, ENG), Napoli (B, ITA), Barcelona (C, ŠPA), Atlético Madrid (D, ŠPA), Monaco (E, FRA), Borussia Dortmund (F, NJE), Leicester City (G, ENG), Juventus (H, ITA )

DRUGOPLASIRANI: Paris Saint-Germain (A, FRA), Benfica (B, POR), Manchester City (C, ENG), Bayern München (D, NJE), Bayer Leverkusen (E, NJE), Real Madrid (F, ŠPA), Porto (G, POR), Sevilla (H, ŠPA)

IDU U EL: Ludogorec, Bešiktaš, M'gladbach, Rostov, Tottenham, Legia, Kopenhagen, Lyon

ISPADAJU IZ EUROPE: Basel, Dinamo Kijev, Celtic, PSV, CSKA, Sporting, Club Brugge, Dinamo

Idi na 24sata

Komentari 72

  • nogofil 08.12.2016.

    Svima je znano da je Real prošle godine osvojio Ligu prvaka, a da nije eliminirao niti jednog prvaka. To je poslužilo protivnicima Reala da ispredaju priče o tome, kako je ždrijeb namješten u korist Reala. Da se izbjegnu takve priče, Real će ove godine dobiti prvaka Engleske - Leicester, i na taj način začepiti usta svim tim zlobnicima.

  • zekica 08.12.2016.

    A da navijamo za ždrijeb Juventus-Real, Barca-Bayern, Arsenal-PSG, BVB-Sevilla, Napoli-ManC, Monaco-Bayer L, Atletico M-Porto i Leicester-Benfica? Pa nek se tuku. S obzirom na ulaganja, kukavički je navijati da izvuku što lakšeg protivnika. Bolje za nogomet da se to balansira, da svi parovi budu što više izjednačeni u šansi za prolaz u četvrtinu finala.

  • shadowstriker 08.12.2016.

    Barca - Leverkusen, Atletico - City, Dortmund - Sevilla, Juve - PSG, Arsenal - Benfica, Napoli - Real, Monaco - Bayern, Leicester-Porto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare