To je to što me zanima!

Moglo je biti kobno: Altidore udario glavom u betonski zid!

Američki nogometaš Jozy Altidore izbjegao je sudbinu Hrvoja Ćustića nakon što je u jednom klizećem startu udario glavom o obloženi betonski zid uz aut-liniju
Vidi originalni članak

Ružna nesreća dogodila se za vrijeme utakmice nizozemskog prvenstva između NEC-a i AZ-a  sredinom tjedna u kojoj je igrač gostiju Jozy Altidore mogao platiti glavom.

Boreći se za loptu s NEC-ovim Pavelom Cmovsom u 29. minuti, Altidore je izgubio kontrolu te je u punoj brzini proklizao s terena te glavom udario u betonski zid! Američki nogometaš se primio u glavu, a liječnici su mu odmah priskočili u pomoć.

Nasreću, Altidore je prošao bez ozbiljnijih posljedica te je preko Twittera objavio da će biti spreman za nove izazove već ovoga vikenda.

Život mu je spasio obloženi zid, no te sreće nije bio hrvatski nogometaš Hrvoje Ćustić koji je tragično preminuo prije četiri godine kad je podlegao ozljedama glave nakon što je udario u betonski zid na utakmici Zadra i Cibalije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Splitsko dite 06.05.2012.

    Nevjerojatno podsjeca na Hrvoja... mladosti najlipsa balunon pisana, slika i krunica od tebe je ostala... Znaj da pece, znaj da boli, Hrvoje, i Torcida te voli... :(((

  • burek. 05.05.2012.

    uff sva sreca nije ništa opasnije..

  • Messi100 05.05.2012.

    Meni samo nije jasno, pa to je opasno po život taj betonski zid, i glupo je da je uz travanjak a svi znaju da može biit kobno za život :// Uff ajde pa nije ništa strašno..Fala BOgu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare