To je to što me zanima!

Stanić za 24sata: Drogba će biti ključan za europski naslov

ČAROBNJAK DI MATTEO Vjerujem Didieru Drogbi i svom prijatelju Di Matteu. Nadam se da ću ga nakon finala izgrliti i čestitati mu na naslovu europskog prvaka
Vidi originalni članak

Dugo sam mislio da Chelsea ne može napraviti puno u Ligi prvaka, ali ovog proljeća dokazali su mi da su zaista sjajni.

Mislio sam da će ispasti već protiv Napolija u osmini finala, izgubili su 3-1 u Italiji i vjerovao sam da je to sve od njih ove sezone. Prolazak Napolija strašno je dignuo tu momčad. Roberto Di Matteo je pravi čarobnjak. Vratio je stare zvijezde u momčad i pogodio. Zbog njega, Drogbe i Lamparda vjerujem da će Chelsea postati prvak Europe. 

Kao bivši igrač toga kluba bit ću na tribinama Allianz Arene i navijati. Nadam se da ću poslije finala zagrliti bivšeg suigrača Di Mattea i čestitati mu na veličanstvenom uspjehu. Svi tvrde da je Bayern favorit, to nije sporno, ali favorit je bila i Barcelona. Chelsea će se opet braniti, Bayern će preuzeti rizik i to bi mogla biti zamka. Drogba je protiv Barcelone u polufinalu, a zatim i protiv Liverpoola u finalu FA kupa, pokazao da je igrač za velike utakmice. Baš bi on večeras mogao odlučiti. Majstor iz Obale Bjelokosti  spreman je odvesti “plave” na krov Europe. 

A večerašnji ishod odlučit će i sudbinu Di Mattea. Igrači su ga jako zavoljeli, a ako uzme “kantu”, Abramovič bi bio lud da ga makne. Očito je da Talijan ima perspektivu kao trener.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ikanonimus 19.05.2012.

    mislim da ako se čelzo otvori da nemaju šanse za pobjedu a ako budu igrali bunker da če ih teže biti probiti i da je sve moguče

  • Vitalijklicko 19.05.2012.

    stanicu jesi ti siguran da nisi pusio travu

  • amsterdam110 19.05.2012.

    moj stanicu to je jasno svima ,to moze zakljucit svako ko se imalo razumije u nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare