To je to što me zanima!

'Moj tim i ja skupljamo pomoć za žrtve potresa u Turskoj i Siriji, i vi donirajte za obrok'

U pola dana prikupila sam polovicu svog zadatka, oko 500 obroka od 1000, ali brojka, naravno, može rasti bez obzira, kaže Mariana Dražić koja se uključila i pomoć žrtvama potresa u Turskoj i Siriji
Vidi originalni članak

Cijeli svijet uključio se u pomoć Turskoj i Siriji koju je pogodio katastrofalan potres. Žrtve se i dalje broje, nažalost, a unesrećenima pomaže i hrvatska tenisačica Mariana Dražić (28) preko inicijative Share The Meal.

- Odmah nakon nesretnog događaja pokrenuli smo inicijativu još više pomognemo žrtvama potresa u Turskoj i Siriji. Donacijama putem aplikacije prikuplja se hrana i sredstva koja će olakšati svjetskoj organizaciji WFP da reagira još brže u pomaganju. U pola dana prikupila sam polovicu svog zadatka, oko 500 obroka od 1000, ali brojka, naravno, može rasti bez obzira - kaže Mariana koja je već duže vrijeme u humanitarnom projektu.

SPASILI CIJELU OBITELJ Dirljiva snimka iz Sirije: Curica je 36 sati čuvala mlađeg brata STRAVIČNE SNIMKE Izgubio 12 članova obitelji u potresu: Njegove suze nikoga neće ostaviti ravnodušnim! EMINCAM KOCABAS Popis mrtvih sportaša u Turskoj se širi: Umro je i odbojkaš (27)

- Već treću godinu dio sam projekta te putem aplikacije i klikom na moj “team” LetLoveLead svi mogu donirati i to će uvelike pomoći u trenutnoj katastrofalnoj situaciji.

Bez obzira što trenutno nastupa na turniru u Francuskoj, humanitarna pomoć također je prioritet.

- Trenutno sam na turneji, prošli tjedan igrala sam polufinale u Portu (40.000$), a sada izborila četvrtfinale u Grenobleu (60.000$) te uz teniske obaveze ustrajna sam u ovoj inicijativi i da što više svi pomognemo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare