To je to što me zanima!

Momčad im ispala iz polufinala kupa pa su uništili cijeli stadion

Navijači Kaizer Chiefsa podivljali su nakon što je njihova momčad ispala iz polufinala Kupa od Free State Starsa pa su uletili na teren i uništili sve što se uništiti dalo
Vidi originalni članak

U polufinalu Južnoafričkog kupa momčad Free State Starsa porazila je Kaizer Chiefse rezultatom 2-0, a domaći navijači nisu to baš najbolje primili.

Nakon utakmice ljutiti navijači uletjeli su na teren i nemilosrdno počeli uništavati sve što im se našlo pod rukama. 

Iz Južnoafričkog nogometnog saveza strogo su osudili ovakvo nasilje:

- Južnoafrički nogometni savez najstrože osuđuje ovo besmisleno nasilje, koje se dogodilo nakon polufinala Kupa između Kaizer Chiefsa i Free State Starsa na Moses Mabhida stadionu u subotu, 21. travnja 2018. Također, pozivamo javnost da pomogne našoj policiji u identifikaciji huligana, koji su u ovome sudjelovali.

- Trebali bi biti privedeni i prikladno kažnjeni što prije. Predugo počinitelji nasilja na nogometnim utakmicama ne snose nikakve posljedice i tome treba stati na kraj. Huligani, koji su uzrokovali kaos i nerede na Moses Mabhida stadionu u subotu, moraju biti kažnjeni. Također bi iskoristili ovu priliku da poželimo brz oporavak ozlijeđenima tijekom ovih nereda.

NEREDI U KOPRIVNICI Užas u 3. HNL: Stradalo dijete nakon sukoba navijača i policije

- S naše strane, zajedno sa svim nadležnim tijelima, doći ćemo do korijena ovih problema i pokušat ćemo smisliti trajno rješenje kako bi se zaustavili mogući budući neredi. Ovakve stvari štete sportu, stvaraju negativnu perspektivu i poništavaju svrhu odlaska na nogometne utakmice radi zabave.

- Sigurnost i zaštita naših fanova, igrača, medija i svih koji su na bilo koji način povezani s utakmicom su od iznimne važnosti i moraju biti jamčeni.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Bueno 26.04.2018.

    Ovi bi trebali bit u istoj ligi s Hajdukom

  • rambo1988 26.04.2018.

    Dajete ideje torcidi to nije dobro

  • bogokresač 26.04.2018.

    Gospoda

Komentiraj...
Vidi sve komentare