To je to što me zanima!

Monaco u krizi: Klub ne zna za pobjede, vlasnik u pritvoru...

Vlasnik kluba Dimitri Ribolovljev uhićen je i zadržan u pritvoru zbog teških optužbi za pranje novca i korupciju. Tu je vijest potvrdio odvjetnik Franck Michel, a ubrzo je potvrđeno da mu je i kuća pretražena....
Vidi originalni članak

Prije samo dvije sezone Monaco je igrao polufinale Lige prvaka i uvjerljivo su koračali prema naslovu francuskog prvaka ispred atomskog PSG-a. Klub se potpuno preporodio, a njihovi igrači su postali najželjenija roba u Europi.

No, samo godina poslije klub iz Kneževine ne zna za pobjedu od osmog mjeseca, a vlasnik im je završio u pritvoru!

Vlasnik kluba Dimitri Ribolovljev uhićen je i zadržan u pritvoru zbog teških optužbi za pranje novca i korupciju. Tu je vijest potvrdio odvjetnik Franck Michel, a ubrzo je potvrđeno da mu je i kuća pretražena. Još nije poznato koliko će Rus provesti u pritvoru.

Ribolovljev je na čelo kluba stigao 2011. godine donijevši ogromni kapital u klub. To mu se ubrzo isplatilo jer je u suradnji s trenerom Jardimom stvorio nevjerojatno talentiranu i eksplozivnu momčad sastavljenu od Mbappéa, Fabinha, Bernarda Silve, Mendyja uz iskustvo Falcaa i našeg Subašića.

Ubrzo su svi ti igrači rasprodani nakon sjajne sezone, a klub je spao na niske grane. Zbog užasnih rezultata otkaz je dobio Leonardo Jardim, a zamijenio ga je legendarni Thierry Henry. No ni njemu ne cvjetaju ruže, u četvrtom kolu Lige prvaka njegovi puleni su kod kuće izgubili 4-0 od Club Bruggea.

Čini se tako da se Rus bavio sumnjivim poslovima kako bi došao do bogatstva, a s tim novcem je i kupio francuskog velikana. Teški dani su pred Monacom, ali i pred njihovom vođom koji se bori za slobodu.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dustov 07.11.2018.

    A di je to cist novac od tih miljardera....meni su svi oni cudni kad udju u nogomet da bi oprali miljarde priko transfera....eto suba primas placu prljavu kao i svi skoro.

  • Gerrard26 07.11.2018.

    U posljednjih 20 utakmica Monaco ima samo jednu pobjedu, 6 remija i čak 13 poraza što je katastrofalan učinak za takav klub...

Komentiraj...
Vidi sve komentare