To je to što me zanima!

Montella se opravdava: Pašalić je spreman, no postoji problem

Stigao je kasno u klub i to nakon pauze od šest mjeseci zbog ozljede leđa. Sada je spreman, ali još uvijek postoji nekoliko tehničkih problema, rekao je trener Milana Montella
Vidi originalni članak

Engleski mediji pišu da Antonio Conte s Abramovičem ima redovite sastanke i na njima raspravljaju o novoj momčadi Chelseaja, a želja Talijana je i Pašalićev povratak u London.

U engleskim i talijanskim medijima se u petak proširila priča kako Chelsea u siječnju na Stamford Bridge želi vratiti Marija Pašalića. Mladi je hrvatski veznjak posljednjih dana prijelaznog roka dogovorio posudbu u Milano, ali pod trenerom Vincenzom Montellom nije odigrao ni minute u službenoj utakmici.

Jedna od glasina koja je stigla s otoka je i želja Antonija Contea da priključi Pašalića prvoj momčadi. Talijanski trener navodno s Romanom Abramovičem ima redovite sastanke i na njima raspravljaju o novoj momčadi Chelseaja, a jedna od želja novog trenera je i Pašalićev povratak u London.

Ni ne čudi nakon ovakvih priča da se Montella uoči utakmice sa Sassuolom morao pravdati zbog nekorištenja Pašalića.

- Pašalić je jako mlad. Stigao je kasno u klub i to nakon pauze od šest mjeseci zbog ozljede leđa. Sada je spreman, ali još uvijek postoji nekoliko tehničkih problema. Kao što smo već vidjeli, kvalitetu ima, ali se još uvijek treba razvijati - rekao je Vincenzo Montella na konferenciji za medije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • coc30 02.10.2016.

    Problem je u tome što hrpa igrača mora igrati da im bi se isplatili bonusi koje na crnjaka dile sa predsjednicima, sportskim direktorima itd...a Pašalić je "samo" na plaći i jeftin je..........Pašaliću sritno...zaslužuješ Milanov dres...uskoro novi Perišić (kojeg su svi pljucali prije tri godine), glavu gori...

  • strmi007 01.10.2016.

    pa to nisu istine

  • marKO 01.10.2016.

    a razvijat ce kvalitetu na tribinama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare