To je to što me zanima!

Morala sam prodati olimpijske medalje jer živim na rubu gladi

Bjeloruskinja Korbut danas živi u Arizoni, a medalje je morala prodati zbog financijskih problema pišu Rusi te spominju da je čak razlog i to što živi na rubu egzistencije pa nema ni za hranu
Vidi originalni članak

Jedna od najslavnijih gimnastičarki svih vremena, Olga Korbut (61), prodala je svojih šest osvojenih olimpijskih medalja na dražbi u SAD-u. Te je medalje osvojila u Münchenu 1972. te Montrealu 1976., a na njima je zaradila oko 200 tisuća eura, rekli su u ponedjeljak dražbovni povjerenici.

Bjeloruskinja danas živi u Arizoni, a medalje je morala prodati zbog financijskih problema pišu Rusi te spominju da je čak razlog i to što živi na rubu egzistencije pa nema ni za hranu.

Ona je prva gimnastičarka u povijesti koja je uspjela izvesti salto na gredi, a njena posljednje osvojena zlatna medalja iz 1972. za vježbu na gredi je ukradena.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • IsusBogSinBožji 28.02.2017.

    Zaposli se.

  • novus1 28.02.2017.

    zarada tadasnjih, njene generacije, gimnasticara je bila jedna velika nula. A uz duzno postovanje bolje bi prosla da je ostala u tadasnjem SSSR-u, a danas u jednoj od drzava bivseg SSSR-a Bjelorusiji, nego sto je otisla u Ameriku..... I to su SAD.... kolko novaca, toliko ovaca.... plati pa i zivi i lijeci se.... :(

  • 28.02.2017.

    e u hrvatskoj ti drzava sve placa iz dzepa ljudi koji rade, daju ti i stipendiju ako treba... za utjehu, medalje bi mogla ponijeti u grob ali ti ne bi sluzile u grobu, ovako barem neke koristi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare