To je to što me zanima!

Moralo je boljeti: MMA borac tijekom seksa slomio penis

MMA borac Ray Elbe na MMA forumu je otkrio kako je u Kuala Lumpuru tijekom seksa slomio penis, te je morao na operaciju. Sretan je jer nema vanjskog prijeloma
Vidi originalni članak

MMA borac Ray Elbe otkrio je kako je za vrijeme posjeta Kuala Lumpuru imao divlji seks s djevojkom te je tom prilikom slomio penis. Zbog toga je završio u bolnici gdje su ga operirali, a nije bio presretan ni kada je vidio račun iz bolnice. Naime, za rješenje problema liječnici su mu naplatiti 6.000 dolara.

- Cura je bila na meni... Kada se to dogodilo krvi je bilo posvuda, a ja sam se čak onesvijestio. Prilikom pada na pod sam se nokautirao, okrhnuo dva zuba te si razbio bradu. Na moju sreću nije došlo do vanjskog prijeloma - napisao je Elbe na MMA forumu.

- Dr. Said mi je rekao da ću u bolnici ostati tri dana, nakon čega ću dva tjedna morati uzimati tablete kako ne bih dobio erekciju. Operacija je prošla uspješno (ako to mogu tako reći), a sve ću platiti oko 6.000 dolara, što smatram da je slična cijena kao u SAD-u - zaključio je nesretni borac.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • matteo1337 18.12.2012.

    on je neki poseban slucaj da mu raste kost u penisu lol!

  • WOMANIZER 17.12.2012.

    ne znam dal da se smijem ili užasavam nad ovim ili da ga žalim! xD

  • borovica 17.12.2012.

    Jebac oko kuče bati,mila mati hoču li mu dati,nemoj kčeri ,prepusti ga meni još si luda slomit češ mu muda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare