To je to što me zanima!

Moramo u karantenu? Ma, mi odosmo u Hrvatsku! Argentinci su lukavo izigrali covid mjere

Cristian Romero i Giovani Lo Celso iz Spursa te igrači Aston Ville Emilian Martínez i Buendía odlučili su na lukav način izbjeći tamošnja epidemiološka pravila te su odlučili doći u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Reprezentativna pauza zadala je brojne probleme premierligaškim klubovima jer će igrači pri povratku na Otok iz zemalja koje se nalaze na crvenoj listi morati provesti deset dana u karanteni. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prema tamošnjim epidemiološkim mjerama, igrači bi morali biti u hotelu u blizini aerodroma kako bi se izbjeglo potencijalno širenje zaraze. Dakle, ne postoji opcija izolacije u vlastitom domu zbog čega su argentinski reprezentativci Cristian Romero i Giovani Lo Celso iz Spursa te igrači Aston Ville Emilian Martínez i Buendía za destinaciju u kojoj će provesti karantenu izabrali jedan hrvatski otok. 

S obzirom na to da je Hrvatska na zelenoj listi, povratak u Englesku iz Hrvatske igračima neće stvarati nikakve dodatne komplikacije. 

Prema pisanjima argentinskih medija, spomenuti igrači u Hrvatskoj će  uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. trenirati deset dana, nakon čega će bez ikakvih restrikcija napustiti 'lijepu našu'.

Ne zna se o kojem otoku se radi, ali u svakom slučaju igrači su dobro odlučili jer nema sumnje da neće uživati u ljepotama jadranske obale pripremajući se za nadolazeća natjecanja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Drazen56 01.09.2021.

    Uskoro možemo očekivati članak u 24 sata: "Nives Celulitis odmara se na jednom tajanstvenom jadranskom otoku".

  • 01.09.2021.

    Uskoro će prognanici zbog kovid zločinačkih mjera.

  • 01.09.2021.

    Pari mi se, bit će neki Argentinski vlakic 🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare