To je to što me zanima!

Moratti izgubio živce: Wesley, odluči se do kraja ovog dana...

Ima vremena, još dva tjedna do kraja prijelaznog roka. Opušten sam i razmatram svoje opcije, rekao je nizozemski nogometaš Intera koji je ignorirao predsjednika...
Vidi originalni članak

Interov predsjednik Massimo Moratti izgubio je strpljenje kada je u pitanju transfer nizozemskog veznjaka Wesleyja Sneijdera, te je apelirao na njega da donese odluku do kraja ponedjeljka.

Inter je dogovorio uvjete s turskim Galatasarayom po pitanju transfera nizozemskog reprezentativca. Galatasaray je spreman platiti oko 10 milijuna eura.

No, vrlo sličnu ponudu za Sneijdera poslao je i Liverpool, a navodno je i Tottenham pokazao zanimanje za dolazak 28-godišnjeg nizozemskog veznog igrača.

- Želimo Sneijderov odgovor do kraja dana. Bilo bi profesionalno od njega da se brzo odluči - izjavio je Interov predsjednik Massimo Moratti.

No, Sneijderu se, očito, nikamo ne žuri.

- Ima vremena, još su dva tjedna do kraja prijelaznog roka. Opušten sam i razmatram svoje opcije – rekao je Nizozemac koji će, po svemu sudeći, napustiti Inter, jer nije pristao na smanjena primanja u ugovoru, odnosno zaradu od četiri milijuna eura godišnje, što mu je ponudio klub iz Milana, umjesto dosadašnjih šest.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • shit_happens 15.01.2013.

    nemožeš sam protiv sistema ako se ne odluči sve će mu propast a daleko je on od liverpoola i spursa turska da malo razmisli ...

  • poljoo 15.01.2013.

    Svaka mu cast gdje god je dosao svi su ga zezali, tako i u realu kad je stigao a bio jedan od najboljih! Dosta nepravde prema ovom covjeku, a ko je kriv moratiju sto stavi ljudima placu dobru pa onda da mu je da skine, niko ga nije tjero da mu potura takve ugovore uvijek ga je mogo prepustit drugom klubu, a obzirom da mu nedaju da igra ja bi se zamaksuzio igrao kuci sam lopte, tehnicio, treniro na treninzima i cekao da istekne ugovor do kraja ako nije vise od 3-4godine al bi ih zato nasuko i odnio sav novac kad se prave face i ucjenjuju! Iskreno me samo cudi kako nije predao na sud za ovu ucjenu i slicno, mislim da ima i za to neko pravo, a vama interovcima ne treba da ljagate covjeka koji vam je pomogo CL osvojit i vi bi isto radili da vas neko muci...

  • Vrag_94 15.01.2013.

    Jbt, sjecam se njegove prve utakmice za Inter, mislim da je protiv Milana, leetio je terenom. Od tad se i Inter preporodio,pa poslije svjetskog 2010. bio je i jedan od glavnih kandidata za osvajanje zlatne lopte. A gle ga sad, šok, tuga, nevjerica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare