To je to što me zanima!

Moratti je priznao: Inter i Milan više nemaju "super-momčadi"

Sienu smo morali dobiti. No to je u domeni trenera. Imamo dosta dobrih igrača, ali više si ne možemo priuštiti dovesti igrača od 20 milijuna eura, rekao je Moratti...
Vidi originalni članak

Inter i Milan više nemaju super-momčadi, izjavio je 67-godišnji predsjednik Intera Massimo Moratti.

Na takvu izjavu očito su ga ponukali loši nastupi gradskih rivala na startu nove sezone Serije A. 

Inter je u nedjelju kod kuće izgubio od Siene s 2-0, te na ljestvici drži sedmo mjesto sa šest bodova zaostatka za vodećim Juventusom koji ima maksimalni učinak, dok je Milan ostvario samo jednu pobjedu i tri poraza i zauzima tek 15. mjesto na ljestvici.

- U nedjelju samo stvarno imali lošu utakmicu. Protiv suparnika kao što je Siena morali bismo pobijediti, a nismo to učinili. To je u domeni trenera Stramaccionija - rekao je Moratti i dodao:

- Imamo dosta dobrih igrača u momčadi, ali si više ne možemo priuštiti potrošiti 20 milijuna eura na nekog vrhunskog igrača - rekao je Moratti.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • juventino_1 25.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • johnlock 25.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • DejanBarić 24.09.2012.

    ma znam ja to sve, a daj nek pocinju navijaci prosvjedovat nek se vise opamete, kak ovdje kod nas uprava odlazi transparenti i nest ce biti, covjek mi se gadi mi gubimo 0 2 od siene ovaj mrtav hladan na tribini, misli si cisto jebe se meni imam para ko blata. treba ga se cim prije rijesit

Komentiraj...
Vidi sve komentare