To je to što me zanima!

Moro izgrlio sve dinamovce u Moskvi: Joj, zaboravio sam dres

Naravno da idem na utakmicu i jasno da ću navijati za Dinamo, rekao je Moro koji je uoči dvoboja CSKA-a i Dinama došao u hotel pozdraviti svoje dojučerašnje suigrače u zagrebačkom klubu
Vidi originalni članak

Tek dva i pol mjeseca nije Dinamov član, ali Nikola Moro napravio je najmanje što je mogao za svoje dojučerašnje suigrače koji su od srijede u Moskvi u iščekivanju dvoboja drugog kola Europske lige protiv CSKA-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uoči dvoboja protiv Moskovljana, Moro, i dalje nogometaš Dinama, ali onog moskovskog, stigao je u hotel u kojemu su odsjeli dinamovci i sa svakim se izgrlio i pozdravio. Kasnije i popričao, naravno sve uz obavezne maske.

- Jooj, zaboravio sam ti dres - sjetio se dok se pozdravljao s Danijelom Zagorcem.

- Hoćeš ga donijeti večeras na utakmicu - podsjetio ga je i pitao još jednom Dinamov golman...

MOSKOVLJANIN NIKOLA Moro: S Vlašićem sam često na ručku, a CSKA me se nije dojmio

Prije dva i pol mjeseca je u transferu vrijednom 8,5 milijuna eura napustio je Dinamo i Zagreb zamijenio ruskom prijestolnicom.

- Dobro sam se snašao u Moskvi, prije mjesec dana sam našao i stan, sad mi je došla djevojka, tako da više nisam sam. Udaljen sam pola sata od klupskog kampa. Zasad idem s taksijem, ali mislim da ću uskoro početi voziti po Moskvi - rekao nam je.

- Grad je ogroman i ako želite nešto vidjeti, onda morate rezervirati cijeli dan za to. Volio bih da je manji grad, zasad nisam mogao puno toga vidjeti, ali bit će prilike.

Moro je 18. listopada s Dinamom igrao gradski derbi protiv CSKA-a koji je pobijedio 3-1, a mladi hrvatski reprezentativac zabio prvijenac u ruskoj ligi. Ipak, to nije pomoglo njegovoj momčadi.

NE IDE S RUSIMA... Niksi se brusi, a već je sedam Hrvata zabijalo golove Dinamu

- CSKA je jak, ali me baš nije impresionirao u toj utakmici. Njihova se igra većinom vrti oko Nikole Vlašića. On je glavni i najopasniji igrač. Imaju dobre igrače i na drugim pozicijama, ali Vlašić je najbolji. Njihovu momčad krasi dobra kombinatorika. Dinamo sigurno ima dobre šanse za pobjedu u ovoj utakmici. Teško mi je reći tko je favorit, po meni su šanse baš 50-50.

Ide li Nikola u četvrtak na utakmicu?

- Naravno da idem i jasno da ću navijati za Dinamo - kaže Moro, koji se često čuje s nekoliko bivših suigrača.

- Najviše se čujem s Ivanušecom i Franjićem, često i s Ademijem. Čujem se s većinom njih, ali s njih trojicom najviše, koji je za prvu momčad Dinama igrao četiri godine. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 29.10.2020.

    Smrkljo jedan dije maska kad sjedis???

  • 29.10.2020.

    A moro je..

  • Miky829 29.10.2020.

    Moro super igrač i momak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare