To je to što me zanima!

Morski pas ubio surfera koji je izignorirao istaknute zabrane!

Nesretni je Alexandre ignorirao sva važna upozorenja koja su sugerirala kako u određene zone ne smije zalaziti jer tu obitavaju morski psi. Brzo je pronađen mrtav na francuskom otoku Reunion
Vidi originalni članak

Francuski surfer Alexandre Nassuance (26) pronađen je mrtav na francuskom otoku Reunion u Indijskom oceanu. Nakon što je jutros prijavljeno vlastima kako je nestao, posumnjalo se na napad morskog psa što se na kraju ispostavilo točnim.

Nesretni je Alexandre ignorirao sva važna upozorenja koja su sugerirala kako u određene zone ne smije zalaziti jer se tu nalaze morski psi.

- Iako je zabrana bila jasno istaknuta, dogodila se nesreća. U toj opasnoj zoni ne smije se plivati ili baviti bilo kakvim sportom - rekao je tamošnji policajac.

- Morski pas uhvatio ga je za butinu od čega je nastala velika mrlja od krvi, nakon toga mu nije bilo spasa - rekao je.

Cijelu priču je potvrdio i lokalni ribar koji je primijetio mrlju. Ovo je bio 25 napad morskih pasa na spomenutom otoku od 2010. godine.
 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • zvona1111 21.02.2017.

    Covjek je ovisnik o adrenalinu i ocito se pali na zabranjene stvari u sportu tako se to događa najbitnije u cijeloj prici da nije nikog drugog ugrozio kad je vec odlucio riskirati svoj zivot

  • hansy21 21.02.2017.

    Nije nesreća samo praznina u glavi

  • Mrki Medo 21.02.2017.

    Tomo Butina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare