To je to što me zanima!

Druga Dinamova 'nula' u nizu, Osijek je na bod od Lige prvaka

Tiha patnja Dinama se nastavlja. I u susretu s Osijekom 'modri' su bili bez većih prilika, a najbolju je šansu u momčadi Igora Jovićevića imao mladi Sandro Kulenović u samoj završnici utakmice
Vidi originalni članak

U 31. kolu HNL-a Dinamo i Osijek remizirali su na Maksimiru 0-0. "Modri" su tako, nakon Gorice, ostali bez gola i pobjede drugi put u tjedan dana.

Osječani su jače krenuli u utakmicu, a prvu priliku imali su rano u utakmici. Tada je Bočkaj namjestio priliku Talysu, a 'modre' je od gola spasio Dominik Livaković koji je i ovaj put bio siguran među vratnicama.

Većinu utakmice nije bilo pretjerano puno prilika, no zanimljivu je partiju kao i inače pružio Petar Bočkaj koji je brojne Dinamove igrače vrtio kao na ringišpilu. Provlačio im je lopte kroz noge, tjerao ih u jednu stranu pa otišao u drugu, fintirao na sve načine, a imao je i par udaraca na gol. Sredinom prvog poluvremena pucao je gotovo pa iz mrtvog kuta, no lopta je otišla preko gola.

U nastavku je Osijek nastavio biti bolja momčad, no bez pretjerano opasnih šansi, a najopasniju priliku u drugom dijelu utakmice imao je Sandro Kulenović u 88. minuti, no njegov je udarac obranio golman Osijeka.

Osijek je sad četvrti na ljestvici s bodom manje od Hajduka i Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Exterminator 28.06.2020.

    Dakle ono što je hajdug odigrao jučer protiv Slavena teško da bilo tko može dostići , totalna antipropaganda Hrv nogometa ...mene sram ovih malobrojnih turista ako je slučajno netko bacio oko na Poljud , ja bi im rekao to nije prva liga , to su ovi sa specijalnim potrebama

  • ivan989 28.06.2020.

    Gledanje Dinama u HNL-u je patnja za oci.. Nisu oni toliko jaki koliko su ostali losi..

  • jamesbond7777 27.06.2020.

    kako je krenulo još bude Varaždin prvak😎😎😎😎😎jedini pobjeduje

Komentiraj...
Vidi sve komentare