Obavijesti

Sport

Komentari 70

Druga Dinamova 'nula' u nizu, Osijek je na bod od Lige prvaka

Druga Dinamova 'nula' u nizu, Osijek je na bod od Lige prvaka

Tiha patnja Dinama se nastavlja. I u susretu s Osijekom 'modri' su bili bez većih prilika, a najbolju je šansu u momčadi Igora Jovićevića imao mladi Sandro Kulenović u samoj završnici utakmice

U 31. kolu HNL-a Dinamo i Osijek remizirali su na Maksimiru 0-0. "Modri" su tako, nakon Gorice, ostali bez gola i pobjede drugi put u tjedan dana.

Osječani su jače krenuli u utakmicu, a prvu priliku imali su rano u utakmici. Tada je Bočkaj namjestio priliku Talysu, a 'modre' je od gola spasio Dominik Livaković koji je i ovaj put bio siguran među vratnicama.

Većinu utakmice nije bilo pretjerano puno prilika, no zanimljivu je partiju kao i inače pružio Petar Bočkaj koji je brojne Dinamove igrače vrtio kao na ringišpilu. Provlačio im je lopte kroz noge, tjerao ih u jednu stranu pa otišao u drugu, fintirao na sve načine, a imao je i par udaraca na gol. Sredinom prvog poluvremena pucao je gotovo pa iz mrtvog kuta, no lopta je otišla preko gola.

U nastavku je Osijek nastavio biti bolja momčad, no bez pretjerano opasnih šansi, a najopasniju priliku u drugom dijelu utakmice imao je Sandro Kulenović u 88. minuti, no njegov je udarac obranio golman Osijeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osijek je sad četvrti na ljestvici s bodom manje od Hajduka i Lokomotive.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
1. HNL 31. KOLO 20:00 , Maksimir, Zagreb
Dinamo
0 : 0
Osijek
Sortiranje događaja
KRAJ!

Gotova je utakmica na Maksimiru!

88'

Kakva obrana Ivušića! Netko od Osijekovih braniča je zaspao, Kulenović je ostao sam, Majer ga je našao, a ovaj je odlično zapucao na gol! No Ivušić brani nogom!

87'

Imao je sad Dinamo par lijepih ubačaja Franjića koji je prije nekoliko minuta ušao u igru, no Škorić jednostavno ne prepušta ništa slučaju! 

82'

Opalio je sada Špoljarić, no lopta je otišla pokraj vrata! Vukao je loptu i opalio s nekih 17 metara, no mogao je ovo puno bolje...

81'

Imao je Dinamo priliku, no Gvardiol je tukao preko gola! Ipak, sudac će pogledati VAR kako bi se ustvrdilo je li bilo prekršaja nad Gvardiolom za vrijeme ubačaja...

I - ništa! Nema dovoljno kontakta za penal...

Komentari 70