To je to što me zanima!

Mou razočaran kaznom Juveu: Prvenstvo je sad falsificirano

Žao mi je zbog profesionalaca poput mene jer plaćaju skupe pogreške koje su napravili direktori i klub, osvrnuo se Mourinho na situaciju koja se dogodila Juventusu
Vidi originalni članak

Roma je remizirala protiv Salernitane (2-2) u 36. kolu Serie A, a momčad Josea Mourinha izgubila je vrijedne bodove u borbi za Ligu prvaka. Dok su oni to napravili na terenu, njihovi kolege iz Juventusa su 'za zelenim stolom' izgubili 10 bodova i ispali iz 'europskog kruga'. 

OVO ĆE PAMTITI... Katastrofalan dan za Juventus! Savez ih kaznio, a oni doživjeli debakl neviđen 24 godine

- Za mene je to šala s obzirom na to da su u igri još dvije utakmice. Da su mi to rekli prije utakmice protiv Monze ili Bologne, pristup bi nam bio drugačiji, ali znam da je Juventus uzimao bodove na terenu. Žao mi je Allegrija i igrača, prvenstvo je sad falsificirano i više o tome ne želim pričati.

Podsjetimo, 'stara dama' je zbog financijskih nepravilnosti i 'čudnih' transfera dobila kaznu od 10 bodova, a nakon toga je uslijedio i poraz od Empolija (3-0) u gostima.

- Žao mi je zbog profesionalaca poput mene jer plaćaju skupe pogreške koje su napravili direktori i klub - objasnio je Mourinho.

Sad je Roma šesta s 60 bodova u Serie A i na posljednjem mjestu koje vodi u Europu, dok je Juventus iza njih s bodom manje (59). Još su dva kola do kraja, a sve je 'otvoreno' jer 'staroj dami' slijedi utakmica protiv Milana na domaćem terenu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Palmanova 23.05.2023.

    Mourinho bi se morao pocet baviti Romom jer je od zadnjih 18 bodova uzeo sam Cetiri.6 utakmica za redom bez pobjede?!ako ne osvoji EL nek kupi prnje .bavi se svime i svacime a na Olimpicu ima 5 poraza(Sassuolo,Inter,Lazie,Atalanta,Napoli).Forza Roma ROMA Campione!

  • razor13 23.05.2023.

    pa dobro jel ni rezultat ne znate prepisat, 4-1 je pobjedio Empoli jučer, Bože moj..

  • Demokracija nasa 23.05.2023.

    Boli mourinha briga on ce osvojit EL i ide u LP dogodine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare