To je to što me zanima!

Mourinho će djeci pokazivati krvavu Ivanovićevu kopačku

Kopačka je bila puna krvi. Da, trebalo bi je odnijeti na akademiju. Ivanović je sjajan igrač i pravi borac, rekao je Jose, koji bi tako djeci pokazivao kako se bori za klub
Vidi originalni članak

Branislav Ivanović Chelseajev je heroj. Srpski branič nebeski visokim skokom zabio je Liverpoolu za finale Liga kupa u utakmici u kojoj je Diego Costa gazio, udarao i nekako prošao bez crvenog kartona. 

REUTERS/PIXSELL

Jose Mourinho nije vidio ništa spornoga u divljačkom ponašanju Coste. Portugalski menadžer posebno je pohvalio Branislava Ivanovića. Specijalni je otišao korak dalje. Rekao je kako bi Ivanovićevu krvavu kopačku trebalo odnijeti u Chelseajevu akademiju da bude primjer mladim igračima kako se bori za klub.

- Kopačka je bila puna krvi. Da, trebalo bi je odnijeti na akademiju. Ivanović je sjajan igrač i pravi borac - rekao je Jose Mourinho.

Portugalac je kažnjen s 25.000 funti od engleskog nogometnog saveza zbog komentara o "sudačkoj uroti protiv Chelseaja". Mourinho je izjave na račun urote rekao nakon 1-1 remija protiv Southamptona. Nešto slično ponovio je i nakon Liverpoola.

- Ne znam zašto nam ovo suci rade. Diego Costa je nagazio dvojicu? To je bilo slučajno. Ja bih pričao o onome što znam. A znam da se za namjerno igranje rukom dobiva žuti karton. Isto tako, znam i da kad udarite igrača u šesnaestercu, sudac obično svira penal. Ma, bolje da ne pričam ništa, opet će me kazniti - rekao je Mourinho, a tada još nije znao za kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Vojvoda Seselj 28.01.2015.

    Bane Zmaj. Mnogo toga dobrog je doneo Chelseau svojim golovima. Setimo se Benfike, Napolija, Liverpoola 2 puta, prosle sezone City, Aston Vila i drugi. Posle Lamparda, Terrya i Drogbe on je najvise doneo klubu.

  • kapela 28.01.2015.

    daj budite malo realni da je to rekao za nekog hrvatskog igraca svi bi ga dizali u nebo, Ivanovic je jedan od najboljih u premijeru pa se to nekom sviđalo ili ne jedino kod njega ne volim to sto je igrao za partizan dinamov bratski klub.

  • Wimby 28.01.2015.

    Mogu kaznjavat Mourinha i Chelsea koliko hoce ali su u finalu i na celu BPL-a pa neka idu plakat i FA i kome god hoce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare