To je to što me zanima!

Mourinho i društvo ljuti: "Ovo je skandal, pokradeni smo!"

Sudac Anthony Taylor napravio je veliku pogrešku u 55. minuti, kad je u kontaktu Cesca Fabregasa i Matta Targetta prosudio da se Španjolac bacio i dao mu žuti...
Vidi originalni članak

Chelsea je osvojio samo bod kod Southamptona, a Jose Mourinho bio je u šoku nakon što je pri rezultatu 1-1 u 55. minuti Cesc Fabregas zaradio žuti karton zbog simulacije. Southamptonov Matt Targett udario je Španjolca po nogama, ali sudac Anthony Taylor nije pokazao na bijelu točku. 

- Ovo je apsolutni skandal. Ovo je za naslovnicu, pokradeni smo! - vikao je portugalski stručnjak poslije susreta. 

- Umjesto penala, on je izvadio žuti karton, a ista stvar se dogodila i kad je Diego Costa dobio žuti protiv Burnleyja. Nekom smeta Chelsea, vodi se kampanja protiv moga kluba, ali nije nas briga, bit ćemo prvaci. 

I Fabregas se slaže sa svojim trenerom. 

- Kontakt je sasvim sigurno postojao. Sudac nije imao svoj dan, ne znam kako će zaspati nakon ovog debakla - rekao je španjolski veznjak. 

Ekipu Chelseaja razveselit će činjenica da Manchester City nije kaznio njihov remi, nego je odigrao samo 2-2 protiv Burnleyja i ostao na tri koraka zaostatka. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • lolito 29.12.2014.

    ljepse se vidi stelanje na branicevu vec ispruzenu nogu...mozda je zuti previse ali s obzirom koliko ima igraca kod njih koji uredno simuliraju nista cudno i koliko je puta to napravioi bio nekaznjen.. http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/video-mourinho-nije-u-potpunosti-u-krivu-pogledajte-i-zasto---366598.html

  • BrunoVukasovic 29.12.2014.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • zokinjo 29.12.2014.

    Penal ko kuća

Komentiraj...
Vidi sve komentare