To je to što me zanima!

Mourinho krade igrača Juriću, platit će ga 30 milijuna eura...

Ove je sezone Kumbulla u Jurićevoj momčadi igrao 19 utakmica. Najlošiji ovosezonski rezultati Verone događali su se upravo kad je 20-godišnjak bio van terena zbog ozlijeda bicepsa
Vidi originalni članak

Sada je sigurno da belgijski branič Jan Vertonghen (33) ovog ljeta, kada mu ističe ugovor, napušta Tottenham, a trebao bi ga zamijeniti albanski reprezentativac Marash Kumbulla (20) iz Verone.

Nakon osam godina u Tottenhamu, gdje je igrao na poziciji stopera i lijevog braniča, Vertonghen karijeru želi nastaviti u Italiji ili Španjolskoj. 

U Tottenhamu smatraju da bi Kumbulla bio idealna zamjena za Vertonghena, i već su uspostavili kontakt sa Veronom, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, objavili su talijanski mediji, dodajući kako će Verona tražiti 30 milijuna eura odštete.

No, ima još klubova koji žele dovesti Kumbullu, a najviše se spominju Everton i Inter.

Mladi Kumbulla rođen je 2000. godine, a ove je sezone u Jurićevoj momčadi igrao 19 utakmica. Briljirao je u zadnjem redu, a najlošiji ovosezonski rezultati Verone događali su se upravo kad je 20-godišnjak bio van terena zbog ozlijeda bicepsa.

U četiri utakmice koje je tada propustio (krajem studenog i početkom prosinca) Verona je izgubila čak tri susreta. Jednako je toliko susreta izgubila i u prvenstvu u kojima je Kumbulla igrao svih 90 minuta od ukupno 14.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • STOP SRPSKOJ MITOMANIJI 03.05.2020.

    Imaju Albanci dobrih igraca evo uz ovog mi jos napamet padaju Hysaj i Milot Rashica koji nastupa za Kosovo, ali kad se Albanija i Kosovo opet ujedine bit ce to odlicna ekipa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare