Obavijesti

Sport

Komentari 1

Mourinho krade igrača Juriću, platit će ga 30 milijuna eura...

Mourinho krade igrača Juriću, platit će ga  30 milijuna eura...
1

Ove je sezone Kumbulla u Jurićevoj momčadi igrao 19 utakmica. Najlošiji ovosezonski rezultati Verone događali su se upravo kad je 20-godišnjak bio van terena zbog ozlijeda bicepsa

VIDEO

Sada je sigurno da belgijski branič Jan Vertonghen (33) ovog ljeta, kada mu ističe ugovor, napušta Tottenham, a trebao bi ga zamijeniti albanski reprezentativac Marash Kumbulla (20) iz Verone.

Nakon osam godina u Tottenhamu, gdje je igrao na poziciji stopera i lijevog braniča, Vertonghen karijeru želi nastaviti u Italiji ili Španjolskoj. 

U Tottenhamu smatraju da bi Kumbulla bio idealna zamjena za Vertonghena, i već su uspostavili kontakt sa Veronom, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, objavili su talijanski mediji, dodajući kako će Verona tražiti 30 milijuna eura odštete.

No, ima još klubova koji žele dovesti Kumbullu, a najviše se spominju Everton i Inter.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mladi Kumbulla rođen je 2000. godine, a ove je sezone u Jurićevoj momčadi igrao 19 utakmica. Briljirao je u zadnjem redu, a najlošiji ovosezonski rezultati Verone događali su se upravo kad je 20-godišnjak bio van terena zbog ozlijeda bicepsa.

U četiri utakmice koje je tada propustio (krajem studenog i početkom prosinca) Verona je izgubila čak tri susreta. Jednako je toliko susreta izgubila i u prvenstvu u kojima je Kumbulla igrao svih 90 minuta od ukupno 14.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića