To je to što me zanima!

Mourinho laska Slavenu Biliću: 'Pa oni konkuriraju za naslov!'

"Posebni" je pohvalio aktivnost Slavena Bilića u ovom prijelaznom roku. West Ham se pojačao Hartom, Chicharitom i Arnautovićem, a United još čeka pokojeg igrača, rekao je Mourinho
Vidi originalni članak

Trener Manchester Uniteda José Mourinho nije zadovoljan dosadašnjom aktivnošću kluba u ljetnom prijelaznom roku. Pohvalio je pritom i West Ham Slavena Bilića.

United je ovo ljeto doveo Belgijca Romelua Lukakua iz Evertona za 85 milijuna eura te Šveđanina Victora Lindelöfa iz Benfice za 35 milijuna eura. Treće pojačanje mogao bi biti naš Ivan Perišić, za kojega bi odšteta mogla iznositi između 50 i 55 milijuna eura.

- Trebamo još (igrača) kad vidite druge momčadi u Premiershipu, poput Manchester Cityja, Liverpoola i West Hama; načina na koji dovode igrače, dobre igrače, važne igrače - rekao je Portugalac i nastavio:

- Prvaci su kupili tri fantastična i iskusna igrača. Razmišljam o West Hamu i prvoj prvenstvenoj utakmici sezone. Imaju Joea Harta, Chicharita i Arnautovića. Čini se kako i oni idu po naslov prvaka. Klubovi sjajno rade u prijelaznom roku, ja još malo čekam.

Otvorenje prvenstvene sezone na Old Traffordu za "crvene vragove" i "čekićare" na rasporedu je 13. kolovoza na Old Traffordu. United će pet dana ranije u Skoplju igrati za prvi trofej sezone, europski Superkup protiv Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 1980bena 21.07.2017.

    jednostavno je lik odvratan...nadam se da ce mu bilic biti rak rana..

  • mesuney 21.07.2017.

    Odma se trazi alibi za moguci kiks

  • Danko_Bananko 21.07.2017.

    Ovaj Mourinho se stvarno sprda s Bilićem. Koji car.

Komentiraj...
Vidi sve komentare