To je to što me zanima!

Mourinho Maradoni: Ti si broj jedan, najveći, obožavam te!

Da je uvažavanje uzajamno najbolje je potvrdio i sam Mourinho koji je Maradoni potpisao Realov dres sa svojim imenom uz posvetu: "Neugodno mi je potpisati"
Vidi originalni članak

Kontroverzni portugalski stručnjak na klupi Real Madrida Jose Mourinho slovi za ponajboljeg nogometnog trenera današnjice, ali isto tako ima i reputaciju arogantne osobe pune same sebe...

Rijetki su uglednici iz svijeta nogometa s kojima "The Special One" nije imao verbalne okršaje, ali jedan od onih pred kojim se osjeća, kako sam kaže, "ponizno", ponajbolji je nogometaš svih vremena i bivši argentinski izbornik Diego Maradona.

U petak je Maradona posjetio trening Realovih nogometaša i ondje kratko porazgovarao sa zvijezdama "kraljevskog kluba", Cristianom Ronaldom i Ikerom Casillasom, a naravno, podružio se i s Mourinhom kojeg jako cijeni.

Da je uvažavanje uzajamno najbolje je potvrdio i sam Mourinho koji je Maradoni potpisao Realov dres sa svojim imenom uz posvetu: "Neugodno mi je potpisati dres za Don Diega! Ti si broj jedan. Obožavam te!

Maradona je kasnije s potpisanim dresom uz smiješak od uha do uha pozirao fotoreporterima.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • eric007 20.11.2010.

    pela pa maradona

  • torca1950 20.11.2010.

    ma maradone je najveći u povijesti...tko god ga je gledao zna to,onda su tu još zidane,ronaldo,pele,van basten,ronaldinho i ostali pravi velikani...eh da je vratit nogomet u to vrijeme...

Komentiraj...
Vidi sve komentare