To je to što me zanima!

Mourinho: Rakitić je jedan od najpodcjenjenijih igrača svijeta

Bivši trener Real Madrida i Manchester Uniteda pohvalio je hrvatskog reprezentativca i strijelca Ivana Rakitića u jučerašnjoj pobjedi Barcelone u 26. kolu La lige protiv Real Madrida (1-0)
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić elegantnim je golom donio pobjedu Barceloni u Madridu u 'el Clasicu' (1-0) i time uništio sve nade Reala u borbi za titulu prvaka Španjolske. Sve je to pratio i portugalski trener Jose Mourinho koji je za Raketu imao samo riječi hvale.

- Već jako, jako dugo vam želim ovo reći. Za mene je Rakitić jedan od najpodcjenjenijih igrača na svijetu. On je fantastičan igrač na svakoji razini. Defenzivno je sjajan na desnoj strani gdje kompenzira za Messija. Puno trči, a u posjedu lopte je fantastičan. On je jednostavan i efektivan. Ponavljam, on je među najpodcjenjenijim igračima svijeta. Želim ovaj razgovor završiti s tom izjavom jer obično pričamo o velikim igračima, a Rakitić to za mene je - rekao je 'The Special One' u analizi za američku televiziju.

Osvrnuo se bivši trener Real Madrida i na igru Barcelone kako u dosadašnjem dijelu prvenstva, tako i u Ligi prvaka.

- Napominjem u startu da ovo nije kritika nego pohvala. Dakle, Barcelona ne igra kao što to mnogi očekuju, ali oni pobjeđuju i jako su čvrsti defenzivno. To može biti jako važno u četvrtfinalu ili polufinalu Lige prvaka. U vidu Piquea i Lengleta oni imaju fantastičan štoperski par ispred Ter Stegena koji je iz sezone u sezonu sve bolji i bolji - zaključio je Mou.

Barca se trenutno nalazi na prvom mjestu La lige sa 60 bodova, odnosno 10 više od drugoplasiranog Atletico Madrida (50). U Ligi prvaka se bore za četvrtfinale nakon što su u prvoj utakmici osmine finala kod francuskog Lyona odigrali utakmicu bez golova (0-0). 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • roberto-barcello 03.03.2019.

    Evo samo da vam kazem jedno iz pouzdanih izvora ! Zašto je Ronaldo zbrisao iz Reala ? Zato jer je znao da će Barca prestići real po broju međusobnih pobjeda i on nije htio biti dio te momčadi ,jer bi mu to u neku ruku kvarilo njegovu statistiku! Vidio je da brod tone i brzo je napustio brod😁😁😁

  • 03.03.2019.

    Istina, kako bi bilo lijepo da rakitić i modrić igraju zajedno u Barceloni bila bi to najjača vezana linija na svijetu a modrić a za modrića bi bilo fantastično biti u ekipi kao što je barca msm da bi tamo bio još bolji nego sada

  • freeshooter 03.03.2019.

    To je sasvim sigurno točno, Rakitić je fenomenalan igrač, no problem je što igra u Barceloni, gdje je sve podređeno Pessiju, tako i on igra za njega, kako kaže Mu, kompezira, da bi Pessi pokupio sve, pa vidjeli smo ga u repki Argentine, gdje iza sebe nema takve veličine, nije baš ništa napravio, i tako godinama, volio bih da raktić na ljeto ode, da konačno igra za sebe, i ima status koji zaslužuje, pa ako mu baš nedostaje, neka si kupi nekog lovačkog, kratkonogog peseka, za šetnju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare