To je to što me zanima!

Mourinho naljutio svlačionicu: Ovo kritiziranje je baš gadno

MOU EFEKT Unitedova momčad šokirana je Mourinhovim 'ispadima' i javnim kritiziranjem u medijima te smatra kako bi to moglo ostaviti štetne posljedice na one manje iskusne igrače
Vidi originalni članak

Jose Mourinho vratio se u Premiership nakon što je dobio otkaz u Chelseaju i preuzeo je Manchester United. Dobro je krenuo u sezonu, pobijedio je četiri utakmice zaredom (Leicester, Bournemouth, Southampton, Hull), no onda je zaredao s tri poraza u nizu (City, Feyenoord, Watford).

Mnogo faktora daje naslutiti kako ga je 'vrijeme pregazilo' i kako je njegov nogomet otišao u prošlost. Skupo je platio Pogbu, Mkhitarjana i Baillyja, međutim, rezultati nisu na razini. U zadnjem kolu Watford mu je očitao nogometnu lekciju, a karizmatični Portugalac javno je kritizirao prvenstveno Lukea Shawa.

Iako nije konkretno izrekao njegovo ime, iz rečenog se dalo zaključiti kako je riječ o lijevom beku Manchester Uniteda. Također, javno je kritizirao i Jessea Lingarda te Henrikha Mkhitarjana, koje je izvadio na poluvremenu u derbiju s Manchester Cityjem.

Kako javlja Telegraph, Unitedova momčad šokirana je Mourinhovim 'ispadima' i javnim kritiziranjem u medijima te smatra kako bi to moglo ostaviti štetne posljedice na one manje iskusne igrače. Dok je 'crvene vragove' vodio sir Alex Ferguson rijetko je svoje nogometaše kritizirao u medijima. No Mourinhovo 'čitanje bukvice' pred novinarima je utjecalo na raspoloženje u momčadi.

- Njegovo javno kritiziranje je stvarno gadno - rekao je izvor iz Uniteda za Telegraph pa dodao:

- Ovo je puno osobnije nego što je ikad bilo kod Fergusona.

Čini se kako Mourinho lagano gubi konce u rukama pošto je slična situacija bila i prošle sezone u Chelseaju. Nije mogao podići moral svoje momčadi i na kraju je dobio otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • anders and 21.09.2016.

    cacic je za njega doktor,docent, primarijus nogometa.

  • mestar 21.09.2016.

    Jos ne mogu vjerovat da je M U uprava toliko glupa da dovede ovog koji je stekao slavu forsirnjem antinogometa. Tek su se bli malo oporavili maju dobre mlade igrace i sad ce ovaj unistit sve ono sto je Van Gaal stvarao nekoliko godina.

  • Gunersss_ 21.09.2016.

    Rano ga se pocelo vec sprdat..ovo mu je rekord.. Covjek je zadnjih godina klaun i nista drugo,znaci samo visit po presicama i sprdat druge ili kad vise ne zna sta,sprda svoje igrace,. Nis od njega nit od uniteda.. ono sta united ne shvaca-dzaba vama silni i silni i silni i silni ulozeni milijuni,kad NEMATE igru,eto sta ti jedan Ferguson znaci..

Komentiraj...
Vidi sve komentare