To je to što me zanima!

Mourinho: Ne možemo dovesti Falcaa jer je 'zabranjena meta'

Falcao je ključan igrač naših rivala, kao što je bio Sergio Agüero i zato postoji neka vrsta pakta između Atletica i Reala. Stoga je Falcao, mislim, "zabranjena meta"...
Vidi originalni članak

Trener madridskog Reala Jose Mourinho isključio je mogućnost dovođenja kolumbijskog nogometnog reprezentativca iz redova Atletico Madrida Radamela Falcaa.

Iako je Real jedan od klubova čije se ime medijski snažno povezivalo s potencijalnim dovođenjem kolumbijskog centarfora, jednom od najboljih napadača današnjice, to se prema Mourinhu neće dogoditi. Razlog je nepisano pravilo da gradski rivali Real i Atletico međusobno ne posežu za tuđim igračima.

- Falcao je ključan igrač naših rivala, kao što je bio Sergio Agüero i stoga postoji neka vrsta pakta između Atletica i Reala. Stoga je Falcao, mislim, "zabranjena meta". On je fantastičan igrač, imamo osjećaj i da je vrhunska osoba i sretan sam što je uspješan u Atleticu - rekao je Mourinho za portugalski dnevnik A Bolu.

Požurio je kontroverzni trener i demantirati da je Fabio Coentrao na izlaznim vratima kluba iako minutažu dobiva na kapaljku.

- Nedostaju mi vremena kada je laganje i izmišljanje u novinama bilo skoro poput zločina. Sada kada toga nema nalazimo se u situaciji gdje je vrlo lako lagati i izmišljati. Ipak, ne možemo pobjeći od situacije da Fabiju Coentrau nije lako. Međutim, ne postoji opcija da bi mogao otići u siječnju, ne tako davno je koštao 30 milijuna eura.

Komentirao je Mourinho i situaciju s prekaljenim stoperom Ricardom Carvalhom, čiji se transfer u QPR u kolovozu propustio realizirati.

- Mislio sam da želi otići. On je sjajan igrač, posebice za mene, jer sam ga imao u tri kluba. Ali s obzirom na njegovu ozljedu prošle sezone i činjenicu da Pepe i Ramos tvore možda najbolji obrambeni tandem na svijetu, manje igra. Ali odlučio je ostati u Madridu. Za mene to nije problem. Mogao bi biti rješenje, ali zna da će njegove prilike biti ograničene.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Jon_Snow 13.10.2012.

    Kolumbijski Gabriel Batistuta. Jedino je on tako trpao. Ah da, i Bobo Vieri.

  • LiLu 13.10.2012.

    ali sinoc golova ,covjek bi mogau tvornici raditi kako pakuje.

  • user_36996 13.10.2012.

    uuu da mi ga je vidjet u bayernu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare