Obavijesti

Sport

Komentari 27

Mourinho: Ne možemo dovesti Falcaa jer je 'zabranjena meta'

Mourinho: Ne možemo dovesti Falcaa jer je 'zabranjena meta'
1

Falcao je ključan igrač naših rivala, kao što je bio Sergio Agüero i zato postoji neka vrsta pakta između Atletica i Reala. Stoga je Falcao, mislim, "zabranjena meta"...

VIDEO

Trener madridskog Reala Jose Mourinho isključio je mogućnost dovođenja kolumbijskog nogometnog reprezentativca iz redova Atletico Madrida Radamela Falcaa.

Iako je Real jedan od klubova čije se ime medijski snažno povezivalo s potencijalnim dovođenjem kolumbijskog centarfora, jednom od najboljih napadača današnjice, to se prema Mourinhu neće dogoditi. Razlog je nepisano pravilo da gradski rivali Real i Atletico međusobno ne posežu za tuđim igračima.

- Falcao je ključan igrač naših rivala, kao što je bio Sergio Agüero i stoga postoji neka vrsta pakta između Atletica i Reala. Stoga je Falcao, mislim, "zabranjena meta". On je fantastičan igrač, imamo osjećaj i da je vrhunska osoba i sretan sam što je uspješan u Atleticu - rekao je Mourinho za portugalski dnevnik A Bolu.

Požurio je kontroverzni trener i demantirati da je Fabio Coentrao na izlaznim vratima kluba iako minutažu dobiva na kapaljku.

- Nedostaju mi vremena kada je laganje i izmišljanje u novinama bilo skoro poput zločina. Sada kada toga nema nalazimo se u situaciji gdje je vrlo lako lagati i izmišljati. Ipak, ne možemo pobjeći od situacije da Fabiju Coentrau nije lako. Međutim, ne postoji opcija da bi mogao otići u siječnju, ne tako davno je koštao 30 milijuna eura.

Komentirao je Mourinho i situaciju s prekaljenim stoperom Ricardom Carvalhom, čiji se transfer u QPR u kolovozu propustio realizirati.

- Mislio sam da želi otići. On je sjajan igrač, posebice za mene, jer sam ga imao u tri kluba. Ali s obzirom na njegovu ozljedu prošle sezone i činjenicu da Pepe i Ramos tvore možda najbolji obrambeni tandem na svijetu, manje igra. Ali odlučio je ostati u Madridu. Za mene to nije problem. Mogao bi biti rješenje, ali zna da će njegove prilike biti ograničene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'