To je to što me zanima!

Mourinho o Perišiću: Nemam pojma što se događa, prijatelju

Inter se u utorak sprema za put na Daleki istok, a još je nejasno kako će se rasplesti situacija oko transfera Ivana Perišića. José Mourinho još je "zakopčan" i ne želi otkriti informacije
Vidi originalni članak

Čini se kako se priča o transferu Ivana Perišića iz milanskog Intera u Manchester United pretvara u pravu sagu. Nakon što su otočki mediji u ponedjeljak izvijestili kako su "nerazzurri" prihvatili ponudu "crvenih vragova" od 40 milijuna funti (45 milijuna eura), o svemu se očitovao i José Mourinho.

Trenera momčadi s Old Trafforda, nakon pobjede u pripremnoj utakmici protiv Real Salt Lakea u Utahu (2-1), novinari su upitali o novostima po pitanju transfera hrvatskog reprezentativca. Ipak, nije ponudio puno informacija...

- Nemam pojma. Nemam pojma, prijatelju moj. Nemam pojma - ispalio je u svom stilu portugalski stručnjak.

Inter već ima u planu Perišićevu zamjenu jer želi dovesti Keitu Baldéa iz Lazija, a neke informacije govore i kako bi Talijani, u sklopu posla, na Giuseppe Meazzu doveli Anthonyja Martiala.

Puno stvari moglo bi biti jasnije sljedećih dana, a ne bude li brzog dogovora Omišanin će u utorak otputovati na Interovu turneju u Kinu i Singapur. Nalazi se na službenom popisu igrača, objavio je Inter.

- Bit će to poticaj za sve igrače. Ne samo da dolazak novog igrača uzbuđuje navijače, nego i nogometaše. Ako on dođe, igrači poput Marcusa Rashforda, Henrika Mhitarjana i Anthonyja Martiala poboljšat će svoje igre - rekao je Ryan Giggs za Sky Sports.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • barbaboro 18.07.2017.

    Joooooooj.... kad se za nogometnog trenera kaže "stručnjak", kenja mi se!!!!

  • Cules 18.07.2017.

    nije bitno što Mou zna, bitno je da su 24 sta bolje informirani od njega tko dolazi

  • Karadarko_1 18.07.2017.

    Ovaj se zapravo zove Jose Muljino.

Komentiraj...
Vidi sve komentare