To je to što me zanima!

Mourinho poručio Casillasu: Idi u svlačionicu Barcelone!

Trenera Real Madrida Josea Mourinha je iživciralo što se gospodin Iker Casillas izljubio sa svim igračima Barce nakon El Clasica. Njihov odnos već je bio napet
Vidi originalni članak

Odnos između trenera Real Madrida Josea Mourinha i golmana Ikera Casillasa već dulje nije na visokoj razini, a Portugalac se dodatno razbjesnio nakon što je pogledao snimku nedavne utakmice Barcelone i Reala.

Naime, iživciralo ga je što se Casillas srdačno izljubio sa svim igračima Barcelone.

- Neka sljedeći put ode s njima u svlačionicu - poručio je Jose.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • annamarijas 12.10.2012.

    stvarno lijepo,pa murinjo bi mogao bar malo skrivat tu svoju mrznju prema BARCI...

  • anelBarca 12.10.2012.

    Mou smrade,kompleksi su jebena stvar

  • gorilla_1 12.10.2012.

    Mou je veliki psiholog i cilj njegovih izjava je napaljivanje igrača na protivnike i jačanje antagonizma.Povjest pokazuje da niti jedna njegova izjava nije slučajna jer je on veliki manipulator a znamo da nogometaši nisu najinteligentnija bića na planetu. Slažem se da to ponekad ne izgleda lijepo ali je učinkovito. Znakovito je da je izvor ovog članka "Mundo deportivo"a to je pametnom dosta.Da je Perez htio gospodina na klupi, sigurno ne bi odabrao Moua već Ericsona ili Fergusona ili nekog sličnog. Neosporno je veliki stručnjak, karizmatik ali i egocentrik. Što se tiče Ikera, razumijem prijateljstvo ali ne treba pola ekipe barcelone uvalit jezičinu odmah poslije tekme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare