To je to što me zanima!

Mourinho pred novinarima: Ja sam veliki trener!

Oduvijek sam želio raditi u velikom talijanskom klubu i iznimno sam zahvalan gospodi Morattiju i Branci, koji su mi to omogućili, rekao je Mourinho
Vidi originalni članak

Čelnici talijanskog prvaka Intera predstavili su Josea Mourinha javnosti u Appiano Gentileu, mjestašcu 35 kilometara od Milana, gdje se nalazi klupski kamp. Cijelo je vrijeme Mourinho govorio na talijanskom jeziku, koji je učio proteklih pet mjeseci. Odbio je odgovoriti na pitanje portuglaskog novinara koji ga je upitao nešto na materinjem mu jeziku.
- Neću govoriti portugalski jer tad ne bih usavršavao svoj talijanski - rekao je Portugalac.
Ovaj put nije izjavio da je poseban, kao što je učinio kad je dolazio na Stamford Bridge.
- Ne mislim da sam poseban. Poseban je klub u koji dolazim. Mislim da sam veliki trener, no poseban ne želim biti. Osim po strasti kojom pristupam poslu za koji sam plaćen.
- Oduvijek sam želio raditi u velikom talijanskom klubu i iznimno sam zahvalan gospodi Morattiju i Branci, koji su mi to omogućili. Ovo je vrlo važan izazov u mojoj karijeri. Nadam se da će vama biti jedanko ugodno družiti se sa mnom kao što će meni biti s vama - rekao je bivši menadžer Chelseaja i dodao:
- Također, želim demantirati da sam tražio veliki broj pojačanja od predsjednika. Revolucionarnih promjena neće biti. Doći će možda jedan ili dva nova igrača, najviše tri.


Idi na 24sata

Komentari 4

  • torcida_4ever 04.06.2008.

    ma ti si veliki k...!!

  • Liverpool_boy 03.06.2008.

    ne veci od beniteza

  • nk vrapče 03.06.2008.

    ma ti si goli kurac.......skrumpaš se s portom 2004.....a kaj si napravio u chelseu....jedan bijedni naslov u skoro 3 sezone.....čista budala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare