To je to što me zanima!

Mourinho preživio izvanrednu sjednicu i ostaje u Chelseaju...

Chelsea je ovako loše startao prije 37 godina i tada je ispao iz lige. Izvršni odbor je nakon poraza od Southamptona sazvao izvanrednu sjednicu. Mournho ipak ostaje
Vidi originalni članak

Jose Mourinho ostaje na klupi Chelseaja. Zaključak je to izvanredne sjednice odbora londonskog kluba održane sinoć nakon novog potopa Chelseaja u Premiershipu.

Southampton je slavio na Stamford Bridgeu 3-1, a Jose Mourinho u sedmominutnom monologu nakon utakmice opalio je po sucima i skromno se označio najboljim trenerom u povijesti Chelseaja koji se ne boji otkaza.

- Ako me žele otpustiti moraju znati da će otpustiti najboljeg trenera kojeg je Chelsea ikad imao. Ja sam ovdje. Ne bježim. Sigurno neću dati otkaz. Vjerujem da ćemo završiti među četiri kluba na kraju sezone - rekao je Mourinho.

- Imali smo čisti penal, a nisu ga sudili. I to kod 1-1. Ako me žele kazniti, neka me kazne. Ne kažnjavaju druge trenere koji također pričaju o suđenju - dodao je Mourinho , koji nije rekao ni riječ o dva nedosuđena penala za Southampton.

Chelsea je tek 16. na ljestvici Premiershipa s osam bodova iz osam utakmica. Posljednji put kad je Chelsea izgubio četiri od prvih osam utakmica ispao je iz lige. Bilo je to prije 37 godina. Mourinhova momčad ove je sezone gubila od Manchester Cityja, Crystal Palacea, Evertona i Southamptona.

Portal koji se bavi smiješnom stranom sporta pokazao je kako bi Chelseajeva svlačionica mogla izgledati nakon katastrofalnog ulaska u sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • zagro 04.10.2015.

    preuzme jak klub i onda ga sroza u 3 godine,dosad je uvijek bilo tako...porto,inter,real i sad chelsea...

  • MrDick 04.10.2015.

    Nije nikada ni bio neki trener. Trenirao je samo najbolje momcadi, porto je 2004 imao vrlo jaku momcad a o ostalima ne treba ni govorit..

  • Jole41 04.10.2015.

    Nabijem ga na qurac izbio mi 2000 kn na kladuši peder jedan

Komentiraj...
Vidi sve komentare