Obavijesti

Sport

Komentari 56

Agüerova petarda, Slaven Bilić se izvukao, Chelseajev potop...

Agüerova petarda, Slaven Bilić se izvukao, Chelseajev potop...
8

Sergio Agüero zabio je pet komada u 6-1 pobjedi Citya protiv Newcastlea. Bilićev West Ham gubio je 2-0 od zadnje momčadi lige Sunderlanda, ali se vratio na 2-2

VIDEO

Manchester City demolirao je Newcastle na Etihadu 6-1. Briljirao je argentinski napadač Sergio Agüero koji je zabio pet komada i postao je tek peti igrač u povijesti Premiershipa s pet golova na jednoj utakmici. Prije njega to je uspjelo samo Andyju Coleu, Alanu Sheareru, Jermainu Defoeu i Dmitru Berbatovu.

Newcastle je poveo 1-0 u 18. minuti. No to je samo razljutilo City. Agüero je svoj prvi od pet golova na utakmici zabio u 42. minuti. U drugom dijelu je u minuti zabio dva komada za 3-1. De Bruyne je povećao na 4-1 i Newcastle je bio na rubu katastrofe.

Agüero tu nije stao. Do kraja je zabio još dva gola za uvjerljivu pobjedu Cityja. Argentinac je išao i po šesti gol s kojim bi postao jedini igrač u povijesti Premiershipa sa šest golova na jednoj utakmici, ali za to je imao samo četiri minute. Pellegrini ga je izvadio kako bi dobio ovacije Etihada.

Bilić je bio na rubu poraza

West Ham je kao četvrta momčad lige stigla na gostovanje kod Sunderlanda, kluba koji je prikovan za dno ljestvice sa samo dva boda u sedam utakmica. Sunderland je nakon 23 minute imao 2-0 protiv Bilićevog kluba. Fletcher i Lens zabili su "čekićarima" koji su bili na rubu katastrofe u prvom dijelu. 

REUTERS/PIXSELL

Sunderland je u tri navrata imao sjajne šanse za 3-0, a kazna za promašaje stigla je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. Jenkinson je zabio iz prve prave šanse do tada očajnog West Hama te smanjio na 2-1.

U drugom dijelu Lens je od junaka postao tragičar. Dobio je drugi žuti karton i Sunderland je ostao s igračem manje. West Ham je to kaznio nakon samo tri minute. Payet je zabio za 2-2 u 60. minuti utakmice. Bilić je prije tog gola uveo Nikicu Jelavića. Ostalo je 2-2.

- Da ste me pitali prije utakmice bih li uzeo bod, rekao bih da ne. No sad... Bod je bod, pogotovo kad gubite 2-0 - rekao je Slaven Bilić nakon utakmice.

Mourinhov Chelsea razbijen na Stamford Bridgeu!

Jose Mourinho doživio je novi nokaut. Southampton je pobijedio njegov Chelsea 3-1 na Stamford Bridgeu! WIllian je zabio za 1-0 Chelseaja u 10 minuti. Davis je pred kraj prvog dijela zabio za 1-1.

U drugom poluvremenu Southampton je preko Manea i Pellea srušio Chelsea. Mourinho je izgubio pet od zadnjih 10 utakmica u Premiershipu. Prije toga izgubio je tek pet od 59 utakmica. Danas je i Mourinho prvi put kao menadžer u Premiershipu kod kuće dobio više od dva gola.

Chelsea je 16. na ljestvici! Posljednji put kad je Chelsea ovako loše startao u sezonu ispao je iz lige. Bilo je to prije 37 godina...

Premiership, 8. kolo:

  • Sunderland - West Ham 2-2 (Fletcher 10, Lens 22 / Jenkinson 45, Payet 60)
  • Manchester City - Newcastle 6-1 (Agüero 42, 49, 50, 60, 62, De Bruyne 53 / Mitrović 18)
  • Chelsea - Southampton 1-3 (Willian 10 / Davis 44, Mane 60, Pelle 72)
  • Crystal Palace - WBA 2-0 (Bolasie 68, Cabaye 89 p)
  • Aston Villa - Stoke 0-1 (Arbatutović 55)
  • Bournemouth - Watford 1-1 (Murray 28 / Ighalo 45)
  • Norwich - Leicester 1-2 (Mbokani 68 / Vardy 28 p, Schlupp 47)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'