To je to što me zanima!

Mourinho pun želja: Želio bih trenirati i Rooneyja...

Prodajom Cristiana Ronalda u Real, Sir Alex Ferguson započeo je 'tihi rat' s madrižanima. Mourinhova izjava mu se sigurno neće svidjeti...
Vidi originalni članak

Igrače poput Lamparda i Gerrarda bih volio imati jer su sjajni i daju maksimum. Također preferiram Maicona i Ashleyja Colea, rekao je još uvijek neslužbeni trener Reala Jose Mourinho.
Iako se njegovo predstavljanje na Santiago Bernabeuu očekuje u ponedjeljak, Portugalac je poput djeteta uoči Božića zaželio najbolje 'poklone'. Ako je suditi prema njegovim zahtjevima, ti 'pokloni' bi predsjednika Reala Florentina Perezea mogli skupo stajati. Najnovija Mourinhova želja je motor Manchester Uniteda Wayne Rooney.
- Volio bih trenirati Rooneyja jer je jako talentiran, ali i zbog njegovog mentaliteta.
Svjestan da će isprovocirati reakciju Alexa Fergusona, Jose tvrdi da će takav zalogaj biti prevelik.
- Moj prijatelj Sir Alex Ferguson može biti miran jer Rooneyjev dolazak u Real je nemoguć.
Škotski stručnjak vodi 'tihi rat' s 'kraljevskim klubom' još od kako je Cristiano Ronaldo za rekordni iznos napustio Old Trafford. Mourinhove izjave mu sigurno neće leći, s obzirom mu je nakon odlaska Cristiana Rooney postao vođa momčadi.
Da odnos na relaciji Madrid - Manchester ne bi bio idiličan, pobrinuo se Perez koji ne želi pustiti indisponiranog Karima Benzemu 'crvenim vragovima'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bosnia_80 29.05.2010.

    u stvari su to sve novinarska s*anja... Mourinha stalno salijeću novinari, kao i svaku drugu poznatu i popularnu osobu, svaki dan novo pitanje, tipa, \"da li biste voljeli imati Lamparda u svojim redovima? razmišljate li da dovedete maicona u real... itd? konkretno, u ovom slučaju smatram da je za Mourinha novinarsko pitanje glasilo: Da li bi željeli trenirati Rooneya?? i pošto je ovaj dao odgovor kakav bi vjerovatno dali i svi drugi treneri na svijetu... Nastao je ovakav bombastičan naslov!

  • romanista 29.05.2010.

    ravlic90....sjecam se i PSV,Dortmunda,Ajaxa,Schalkea,C,zvezde.Hamburga.Steaue itd,,samo vecu budalu od Mourinha niti jedan trener nije vodio ove prvake i pobjednije

  • Visca_Barca 29.05.2010.

    @romanista - a ne sjecas se porta, kup uefa pa liga prvaka :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare